-
hiç the gathering dinlemedim..nedir diye sorsana magic the gathering derim :D leaves nedir bilmem yaprak der geçerim..o yüzden yorum yapmak istemiyorum anlamadığım konuda konuşmak hıncal uluçluk olur..
size şunu demek istiyorum: burası bok at izi kalsıncılarla dolu yani biri gelip "vokal olmamış gitarın akordu bozuk basçı basamamış salı sallanmış çarşamba çarşafa dolanmış" derse kaale almayın..
başarılar..
-
Merve arkadaşımızın performansını çok iyi buldum gerçekten güzel bir sesi var.Hepinize başarılar arkadaşlar.
-
şarkıyı ilk kez dinliyorum..
kayıt güzel olmuş cidden seslerde çok fazla sorun yok....
vokal bazı yerlerde fazla ses kullanmış...
güzel olmuş...
-
emek vermişsiniz belli.ancak kişisel fikirlerimi yazabilirim buraya sanırım.vokal arkadaşın sesi güzel ancak bence bu şarkıya gitmemiş.bestelerinizi dinleyelim bence coverlar yerine.başarılar
aslı
vocals
mawera
-
"Mongrel Pain İlk Kaydını Gerçekleştirdi." ayakta alkışlıyorum bravo....haha başarılar...
-
hoş...başarılar...
-
niçin alttaki linke sağ tıklayalımki? sol tıklıyınca dl ediyo direk?
garaj.org gel anasayfadan ne yayınlıycağını şaşırmış...
şarkının sonundaki zil efektlerini niye yapmadınız .)
güzel olmuş bitanede hızlı bi şarkı coveri hemen
-
cok hos olmus gathering cok severim merveyi tebrik ederim ama bence sesi bu sarkidakinden cok daha iyi sesinin gucunu gosterememis bu sarkida keske baska bi sarki secseydiniz en kisa zamanda besteleri bekliyorum basarilar dilerim!!!
-
vokalın sesı fena değil....
-
ben şarkıyı daha dorusu melodiyi beğenmedim... çok düz ve monoton gibi geldi bana... siz ne düşünürsünüz bilmem sadece 2 rif arasında bie geçiş bölümü var kaçıncı saniye tam bilemicem şu anda da beğendiğim tek yer orası oldu benim...
üyelerin performansı değil de genel iş anlamında yorum yapmak istedim... saygılar...