Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Aykut Alan - Sen Giderken

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Albüm :: Aykut Alan - Sen Giderken
  • blınk • 24 Eylül 2005 00:00 • #612852
    duyduğuma göre nickhelback doğru yazdıysam bateristi ile çalışıyormuş
  • Ktulu • 24 Eylül 2005 00:00 • #612853
    ee bu mu yani tanıtım dediğiniz. insan ufak bi mp3 koyar, en azından parçanın bi kısmını dinleip yorum yapabiliceğimiz.

e tabi konu pop olunca eleştirilme korkusu daha da bi fazla oluyor sanırım...
  • Loki • 24 Eylül 2005 00:00 • #612854
    seeeeen gideeğerken bak neeeeeler oldu
    kalbimin uuuuucu yandı tutuştu

dinlemeden nasıl yorum yapabiliriz bu konuda :(

sadece şunu söylemek isterim
    Türkiye'de tanınmış bir çok müzisyenin de yer aldığı albüm titiz bir çalışma sonunda hazırlandı.

parasını aldıktan sonra herşeyi çalıyoki bu çok tanınmış müzisyenler
  • oak • 24 Eylül 2005 00:00 • #612855
    arkadaşlar siteye nasıl mp3 gönderilir bunu bilmiyorum www.aykutalan.com site adresidir müzik kutusu bölümünden parçalar dinlenebilir
  • Blood Monroe • 24 Eylül 2005 00:00 • #612856
    güzel çocuk güzel albüm ama site vasat olmuş
  • FeeL It • 26 Eylül 2005 00:00 • #612857
    vallaha dinelemdim ama 10 yılını vermişse iyi birşeydir ama dediğim gibi dinlemediğim için bişi diemem
  • Ktulu • 27 Eylül 2005 00:00 • #612858
    Parçaların hepsini dinledim.

Diycek bişey yok. "Pop".

Hoşuma gitmeyen bi tarz. Türkiye'nin böyle şeylere ihtiyacı yok bence artık. Pop parçalarında vokalin aşırı ön planda olması ve parçaların nerdeyse sadece söz üstüne kurulu olmasına rağmen "ilk ve son" hariç hiç bi parçanın sözleri anlamlı değil. Vokalin sesi de çok titrek. 2 parçadan sonra insanda hoş olmayan bi his bırakıyo.

Genel olarak üzerime olumlu bi etki bırakmadı. Çok sıradan şeyler. Bu sitede beklediği ilgiyi toplayacağını da sanmam...
  • cyn • 27 Eylül 2005 00:00 • #612859
    eheh rock-ballad demisler de ballad takilan adam boyle mi giyinir? tipinde meymenet yok. bu kim ya nerden cikti? ismail turut dinneyelim en temizi..
    *nasil da olumsuz seyler yazarmisim nasil da adiymisim..
  • özzGee • 28 Eylül 2005 00:00 • #612860
    bu kim yhaa.. ah şu önyargı yokmu..ben bu tipi gördükten sonra dinlemem kardeşim.. fantazi pop tipi var bunda.. cık cık cık..
  • parodist • 1 Ekim 2005 00:00 • #612861
    modacılarımızın eleştirilerine katılıyorum. chris isaac bir dahaki tip ve giyim tarzı nedeniyle rock dan sayılmayan adamımız olsun arkadaşlar rockcı adam nasıl giyinmeli ya da tipi neye benzemeli şeklinde bir forum açalım bakalım çatlak sesler çoğalcakmı :)
    aslında bu kadar yazcaktım da siteye girip baktım bence melankolik hikayeler anlamsız değil. tarz tartışılır ama bu tartışma rock klasmanında