-
içinde kaanım varsa klipin kötü olma ihtimali yok zaten :P ben beğendim :)) ama yanıbaşımdan'ın büyüsünü bozupta klip falan çekmesinler sakın
-
@len bir numaradır
-
ya klip çok deli bişi olmuş bitirdi beni..ilk gördüğümde kalp krizi geçiriyodum..allahım kaana verdiğin tatlılıkta fazlaca cömert davranmışsın:)) yannız tek istediğim yürekten'e ve yanıbaşımdan'a klip çekmesinler..
-
bence klip cekmesinler yaa..ne şimdi klip falan..otur dinle..
-
çok salak bir klip
-
YANIBAŞIMDAN a klip istemiyoruz.zaten duman ın klibe ihtiyacı da yok.tanıyan tanıyo,aman piyasa olmayın.tikilerin de duman dinledigi günleri görmek nasip olmaz inşallahhhhhhhhh.
-
yaaooww,kardeşim adamlar bi hava katmak istemişler şarkıya! süper bi parça zaten,böyle egzantirik kliplerde hoş bi hava katmış. kaanla batuhan olduu sürece kötü klip yapmalarını beklemiyorum zaten!! :P
-
ya ben ce güsel ama duman daha iyisini yapmak zorun da çünkü duman daha iyisi
-
klip süper, parça süper,DUMAN süper.... :) yürekten ya da aman aman' a klip gelsinnnnn :)))
-
ya daha iyi olabilirdi pek tatmin etmedi beni açıkçası bi de duman hayranları kendilerine itiraf etsinler artık aynı benim gibi: duman piyasa ve tiki bir kitleye sahip... "maalesef"
yeni klip geçmiş olsuna gelebilir yakışır...