Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ç.O.G Funk Demo

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Ç.O.G Funk Demo
  • miskin • 8 Kasım 2005 00:00 • #613884
    Ya pardon ama yorumları okuyodumki olayın mangayla alakası yokki?? :)
    Gayet başarılı başarılarınızın devamını dileriz...
    kısa metraj
    kisa.garaj.org
  • pachos • 8 Kasım 2005 00:00 • #613885
    bitmeyen bi hız lazım bunu dinlerken
  • midnight_poet • 8 Kasım 2005 00:00 • #613886
    Davul enfes, bir davulcu olarak çok başarılı buldum. Tek eleştirim, ritmin fazla çeşitli olmaması. Halbuki funk davulcuya eşsiz olanaklar sunan bir türdür. Öte yandan tuşe çok temiz. Arada ritm gitarın ritmi bir iki sefer davulla tutmamış bunun haricinde hiç bir hata yok.

Şarkı elbette funk türünde ama salt funk değil. Yer yer Satrianivari ezgiler hissettim. Daha ziyade gitar için yazılmış bir şarkı olmuş. Çok iyi gitar çalamadığım için gitarist için yapabileceğim tek yorum "çok beğendim" olabilir. Baslar çok geri planda kalmış, funk parçalarda daha ön planda olmalı, slapler net net duyulmalıydı bence.

10 üzerinden değerlendirme yapsam 9 verirdim ve benden önceki bir arkadaşın dediği gibi garajda bugüne kadar dinlediğim parçalar içinde en beğendiğim demo parçası bu oldu.
  • by_bora • 9 Kasım 2005 00:00 • #613887
    idare eder ama solistde olsa daha iyi olur..
  • jasonic • 9 Kasım 2005 00:00 • #613888
    Sadece biraz daha mikslenmeye ihtiyaci var...gerisi cok güzel!

www.neyse.org
  • jubei • 9 Kasım 2005 00:00 • #613889
    arkadaşlar emeğinize sağlık..gayet güzel olmuş..tam olarak funk olmasa da gayet funky olmuş..Cosmosquad etkisi hissettim biraz..davulcu arkadaşı tebrik ederim gayet sağlam çalmış..funkın temelinde olan hi-hat üzerinde 32 lik roll lar gayet iyi olmuş..başka demo varsa onları da dinlemek isterim şahsen..çalışmalarınızda başarılar..
  • Garomat • 10 Kasım 2005 00:00 • #613890
    yeni demomuzu yaklaşık bir ay içinde sizlerle paylaşacağız ve daha sonrada başka demolarımız sizlerle olacak onlar hakkındada yorumlarınızı bekliyorum yorumlarınız için çok teşekkür ederiz beğendiğiniz için çok mutlu olduk konserlerimizde sizleride aramızda görmek isteriz en yakın zamandada diğer parçalarımızla beraber bir kaç bilindik parçayla konserlerimiz başlayacak onlarıda elimizden geldiğince sizlere duyurmaya çalışacağız sizlerinde demolarını dinlemek bize haz verir yeni demolarınızı ve çalışmalarınızı dört gözle bekliyoruz
  • bluesrockjazz • 11 Kasım 2005 00:00 • #613891
    Daha İyisini Yapacak adam varsa buyursun yapsın ..... Ellerinize sağlık arkadaşlar müthiş bir tarz olmuş bu arada bunun funk olup olmadığı konusunda çelişen varsa azcık funk dinlesinde ... öğrensin .. çok güzel olmuş emeğe saygı ... daha iyilerinide bekliyoruz
  • ok1 • 14 Şubat 2006 00:00 • #613892
    Arkadaşlar demomuz anatolianrock.com sitesinde bazı densizler tarafından kendi eserleriymiş gibi gösterilmiştir lütfen taklitlerinden sakınınız ...
    Okan
  • bluesrockjazz • 14 Şubat 2006 00:00 • #613893
    Bu demo anatolianrock.com sayfasında Arshaf ın demosu olarak geçiyor arkadaslar ... grup demosu olarak değil ortada taklit yok bu baglamda .. kendisi sitenin bir üyesi oldugu için suan içinde bulunan grubun sitesine kendisinin demosu konulmustur saygılar