Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Aylin Aslım @ Balans - Taksim - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Aylin Aslım @ Balans - Taksim - İstanbul
  • XES • 3 Kasım 2005 00:00 • #614121
    20 milyon çok para. 20 milyon az para. "Kime göre, neye göre?" diye sorarlar adama.
    Aylin Aslım ve onunla çalışan insanların verdiği emek ve zaman karşılığında 20 milyon lira bence çok değil. Tamam "Aman tanrım süper ucuz!" demiyorum. Ama pahalı da değil. Bence insanların emekleriyle para kazanmasına saygı göstermek gerek. Fakat üzülerek görüyorum ki insanlar bir şeyler için yorulanlara destek vermedikleri gibi başkalarından aldıkları desteğin tadını da kaçırıyorlar. Aylin Aslım ve çaltığı insanların ortaya koydukları şey burada benim yazdıklarım dahil tüm yazılanlardan daha değerli bence. 20milyonu çok gören varsa gitmez, görmez, olur biter...
  • karajan • 4 Kasım 2005 00:00 • #614122
    nasıl yorumlar bunlar ya? bazı yorumları okurken ,yorumu yazan kişiyle aynı siteye üye olduğumu görüp utanıyorum ya..
    tamam , fiyata yorum yapmayın diyemem , ama konuyu saçma sapan yerlere çekmeyin lütfen ya .. :l
  • Rex_Sineması • 5 Kasım 2005 00:00 • #614123
    nue ye katılıyorum.. istanbul da zaten bi bara gitmek için 20 milyon u gözden çıkarmak lazımdır.. bu da (barlara göre) tam normal bir fiyattır.. bunun yanında bi de aylin aslım ın müziğini kendisini ve tayfasını yakından görmek mümkündür.. 20 milyon öyle ya da böyle bi barda yemem diyosanız benim yaptığımı yapın... şarabınızı alıp kız arkadaşınızla apartman köşelerinde sevişin :D.. daha zevkli ve daha ucuz
  • beyaz zenci • 5 Kasım 2005 00:00 • #614124
    20 milyon fazla diyen adam çıkar bunu bir temele dayandırır, iyidir diyen de başka bir temele dayandırır görüşünü açıklar. öykkk nedir bögggh nedir kardeşim. yorumlara bakıyorum da sanki şu haber garaj da değil de uçankuş ya da ona benzer boktan bir yerde mi çıktı ki gelmişsiniz yok öykkk yok bu hatun out oldu gibi abidik gubidik yorumlar yapılıyor? yani tikky diyeceğim demek istemiyorum. kim nasıl zapdediyor sizi buralarda anlam veremiyorum.