-
muzik daha dolu olsa daha ıyı olur
guzel sarkı ama sozleri begendım
yolunuz acık olsun:)
basarılar....
-
selam volkan geçerken uğrayayım dedim.. nacizane yorumlarım:
Artılar:
-Vokal ses rengi güzel, şarkıya oturmuş..
-Sözler hoş, vokal melodisini beğendim
Eksiler:
-Çok uzun olmuş, 3:30 dakika civarında sürse daha iyiymiş.
-Boş kalmış oldukça, solo anlaşılmıyor ve bence güzel değil. oldukça fazla efekt var. solo yeniden yazılabilir şarkı iyice kopuyor orada.
-Çok tekdüze kalmış şarkı genel olarak..
6/10..
İdare eder bir çalışma olmuş bence, ilk besteniz sanırım daha iyisini yapacaksınızdır. Vokal öne çıkıyor oldukça. Genel olarak başarılı bir vokal, o yüzden batmıyor kulağa ama aynı şeyleri gitar için söyleyemeyecem.. başta solo olmak üzere gitarın çaldıklarını tekrar düzenleyin bence..
kolay gelsin.. yeni şarkılarınızı bekliyorum..
-
güsel kujenle ben beğendik:)gruba başarılar.vokalin ses çok güsel...
-
katıldığım bazı noktalar olsa da, not verme olayın şık olmamış.. işin ehli birilerine dinletmek lazım.o verseydi notu keşke.
-
Ya bugün bu şarkıyı kaç kez dinledim bilmiyorum.Dün sadece güsel gelmişti ama bugün dinledikçe daha da sevdim bu şarkıyı.Grubun ellerine sağlık.İnşallah yolunuz açık olur.İnşallah çok iyi yerlere gelirsiniz.Şarkı insanı alıp götürüyor ne diyim.Mükemmel.
-
ooov çok teşekkürler gazella. şarkıyı biz de çok seviyoruz. görüşmek üzere.
-
cok begendim.. vokal arkadası extra tebrik ediyorum." kaaaal" derken biraz eski tarkan sarkılarını hatırladım sanki. ama guzel olanlarınıalarını:)
-
uu tarkan ha... tarkandan daha da yakışıklı ve fakat hehehe
-
ya ben açamıyorum bu şarkıyı ama
-
Define sözüm sana :)
Parçayı indirmek için link'e bastığında sayfanın açılmasını bekleyip orada yazan "free" butonuna tıkla. biraz bekliyceksin 30 saniye kadar sonra alt tarafta gitme eriyorum.mp3 dosyasını gördüğün zaman bas, şarkıyı o zaman indirebilirsin... Kolay gelsin...