cumartesi ,pazar ordaydım.Bosporus standında takıldım herneyse.fuar genel olarak sönük ve durgundu iyi tanıtım yapılmadığı her halinden belliydi.kuru bir kalabalık hakimdi.ayrıca promosyonunda olmaması ayrı bi güzellikti..yamaha nın standı bayağı bi büyüktü gövde gösterisi yaptılar yakışır..izlediğim etkinlikler arasında volkan öktem vardı ama hiç beğenmedim açıkçası 10 dakika bekledim sonra ayrıldım kalabalıktan tabi yamaha son ürünlerinden biri olan subkicki tanıtalım hesabı takmışlar davula adam twin pedala girdiği zaman ortalık iptal oluyordu dolayısıyla ortama bir subbass hakim oluyor dolayısıyla adamın senkoplarda hata yapıp yapmadığı ya da yaptığı hataları örtbas ediyordu.. durulacak gibi değildi.okay temiz ve ritm atölyesi her zaman ki gibi okay dedemiz vermiş zenginlerin eline bongoyu dejembeyi bilmem neyi vurduruyor onlar biraz eğlendirdi ortamı sonuçta latin ezgileri afro-cuban melodileri ister istemez eğleniyorsunuz güzeldi..pazar günüde yine yamahanın ana sahnesinde Güçlü ARSLAN'nın davul ziyafeti vardı..gayet başarılı çeşitli kompozisyonlar olan 5/8 solosunu izledik arkadaşlarla beraber gayet güzeldi ama bir kez daha şunu anladım etkiket önemli bişeymiş :) solonun sonrasında yeni insanlarla tanıştık davul üzerine söyleştik vs...fuard tek keyif aldığım zaman o zamandı.akabinde avedia standında cem aksel vardı onuda izledim... engin gürkeyi izledim onlarda güzeldi..derken bir fuar daha böylece benim için bitmiş oldu....
Ben cumartesi gittim. Mükemmel bi an yaşadım orda. Hep hayal ettiğim an orda gerçek oldu.
Demir Demirkan, Senkop Müziğin standında başında kepi ile Çağatay (Yolda) ile röportaj yapıyodu. Belkide programda gorunmusumdur. Röportaj bitince yanına sokuldum.Konuştum muhabbet ettim. Sonra solo attıgın elini sıkabilirmiyim dedim ve o günden beri daha farklı bi gazla sololara yükleniyorum. Ama bir ara ellerim titriyodu.
Cok güzel bi andı benim için umarım Demir Demirkan'la bi daha muhabbet etme imkanım olur......
Ben de cumartesi günü Darklordla beraber ordaydım Demir Demirkanla tanışıncaya kadar fuarda benim ilgimi çeken bir tek Okay Temiz ve grubunun gösterisiydi.
O andan sonra benim için fuar bitmişti. Zaten sahneye can şengün(gitar dışında playback) ve daha sonra da, üç kızdan oluşan vasat bi grup çıkınca da mekanı koşar adımlarla terkettik.