Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Athena @ Balans - Taksim - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Athena @ Balans - Taksim - İstanbul
  • VoLvErA • 30 Kasım 2005 00:00 • #614842
    sen, ben, o... topla herkesi gidelim.
  • kyakuz • 1 Aralık 2005 00:00 • #614843
    Ben Habere Yorum Yazana Kadar Tarigi Geçmiş Ama Bu Grup Dinlenmiyorya Anca Çok Sarhoş Olmak Lazım Ne Deseler Hoşuna Gidicek. Tam Bar Grubu Saten :) Eylendirsin Zıp/ZoP Yapsınlar.
  • VoLvErA • 2 Aralık 2005 00:00 • #614844
    geçmedi geçmedi.. daa koca bi gün var önünde zıp zop yapmak için...
  • SLayraCkEr • 3 Aralık 2005 00:00 • #614845
    saati bilen varmı ?
  • SLayraCkEr • 4 Aralık 2005 00:00 • #614846
    henüz girdim eve.. mükemmel bir performanstı böyle max 1 metreden grupla şarkı söylemek dans etmek filan..
    ilk defa fotoğraf makinemi 0 zoom la çektim ve yakınlıktan dolayı dev gibi çıktı sığdıramadım kareye :)

böyle ortamlarda athena lazım, fakat mekandan dolayı olduğunu düşünüyorum tikky, jiX bolluğu vardı..hiç kendi halinde izlemeye gelen görmedim.. sivri burunlu ve alçak ince topuklu çizmeler ve süper miniler giymiş hatunlar doluydu en önde ortada her yerde..

komediydi yani :P
    ama athena süperdi :)
  • VoLvErA • 5 Aralık 2005 00:00 • #614847
    gittik gördük eğlendik... geceye Kemancı'da başladık... sonra Jazz Stop'ta durulduk.. Balans'ta herzamanki Athena kanımızı kaynattı yine... sonra Shaft'da Acil Servis "Öpücem Öpücem Dedim Sanaa!" dese de Orjinalinden sonra hiiiç çekilmedi :))