-
çok iyide olsa kotude olsan insanlar yine metalicayı konuşacak ya bok atacaklar ya da göklere çıkaracaklar.Ama fade to black, master of puppets,enters sandman, the call of ktulu,one ve daha sayamadığım bi çok eseri yaratmış bi grub yaptıklarıyla zaten buyukluğunu kanıtlamıştır artık kanıtlıcak bişeyi kalmamıştır eee nediyelim meyve veren ağaç taşlanır.
-
metallica ne yapsa güzel olur bu kadar basit ama sadece güzellik derecesi farklı olur.adamlar metalin babası yani
-
sabırla çıkmasını bekleyeceğiz artık çıktıktan sonra yorum yapmak bence en doğrusu james baba gaza gelip albümü şahesere dönüştüre bilirde havası kaçıp canını okuyabilirde albümün
-
metallicaaa,muhdemelen unforgiven3 filan koyacaklar içine...metallicanın devri geçdi arkadaşlar panik yapmayın,bence bişeye benzemez bu albüm...aah metalliac ne olurdu black albümü çıkarıp jübileni yapsan,ayaklara düşmesen...
-
metallica iyi gruptur. sabırsızlıkla yeni albümlerini bekliyorum. eğer çıkarsa cidden mutlu olacağım. ve eminim o albümdeki şarkıların hepsini beğeneceğim
-
insallah guzel bır album olur sabırsızlıkla beklıyorum ama metallıca eskı metallıca diğil bunu herkes bılıyor lars falan hepsı cok yorgun ve yaslandılar artık ama bu albumle ılgılı yınede umıdım var iyi ki varsın metallica
-
ya bu albüm 2006 sonbaharında cıkmıyacak mıydı hala ortalarda bişey yok