Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metallica Yeni Albüm Çalışmalarına Başladı

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Metallica Yeni Albüm Çalışmalarına Başladı
  • cmhnpydn • 25 Mayıs 2006 00:00 • #615094
    çok iyide olsa kotude olsan insanlar yine metalicayı konuşacak ya bok atacaklar ya da göklere çıkaracaklar.Ama fade to black, master of puppets,enters sandman, the call of ktulu,one ve daha sayamadığım bi çok eseri yaratmış bi grub yaptıklarıyla zaten buyukluğunu kanıtlamıştır artık kanıtlıcak bişeyi kalmamıştır eee nediyelim meyve veren ağaç taşlanır.
  • gstpk • 2 Haziran 2006 00:00 • #615095
    metallica ne yapsa güzel olur bu kadar basit ama sadece güzellik derecesi farklı olur.adamlar metalin babası yani
  • hellboy_devil • 7 Haziran 2006 00:00 • #615096
    sabırla çıkmasını bekleyeceğiz artık çıktıktan sonra yorum yapmak bence en doğrusu james baba gaza gelip albümü şahesere dönüştüre bilirde havası kaçıp canını okuyabilirde albümün
  • cruel_orchid • 11 Temmuz 2006 00:00 • #615097
    metallicaaa,muhdemelen unforgiven3 filan koyacaklar içine...metallicanın devri geçdi arkadaşlar panik yapmayın,bence bişeye benzemez bu albüm...aah metalliac ne olurdu black albümü çıkarıp jübileni yapsan,ayaklara düşmesen...
  • Rex_Sineması • 17 Eylül 2006 00:00 • #615098
    metallica iyi gruptur. sabırsızlıkla yeni albümlerini bekliyorum. eğer çıkarsa cidden mutlu olacağım. ve eminim o albümdeki şarkıların hepsini beğeneceğim
  • lord dandrkk • 5 Temmuz 2007 00:00 • #615099
    insallah guzel bır album olur sabırsızlıkla beklıyorum ama metallıca eskı metallıca diğil bunu herkes bılıyor lars falan hepsı cok yorgun ve yaslandılar artık ama bu albumle ılgılı yınede umıdım var iyi ki varsın metallica
  • gstpk • 20 Kasım 2007 00:00 • #615100
    ya bu albüm 2006 sonbaharında cıkmıyacak mıydı hala ortalarda bişey yok