Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Almora Yeni Albümüyle Beton Programında

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Almora Yeni Albümüyle Beton Programında
  • lastnightmare • 27 Aralık 2005 00:00 • #615661
    işte beklenen geliyor
    bu günlerde duyduğum en iyi haber
    (bir ay nasıl geçecek o da ayrı mevzu tabi)
  • VocalCaner • 27 Aralık 2005 00:00 • #615662
    almorada daha cok soprano vokalin oldugu sarkıları seviyorum cunku sarkının icine erkek vokal girince grubun tarzı gothicten cok heavy metale benziyor heavy metal sevmedigimden degil ama bence basarısız bir heavy metal grubuna donusuyorlar bence sadece soprano vokal olursa daha iyi olur umarım yeni albumlerinde bu sorunla karsılasmayız ne diyim hayırlı olsun
  • Algnor • 27 Aralık 2005 00:00 • #615663
    ya aslında bnce ıkı vokal de ıı ama bana gore soner canözer prıncess of raın ı cok ıı soylemıs yenı albumdede vokal yaptıgı sarkılar vardır ınsallah
  • doriangirl • 2 Ocak 2006 00:00 • #615664
    almora'ya genelde 'gothic' diilde 'power metal' desek daha uygun olur diye düşünüyorum ?!!
    erkek vokal brütüel yapsa daha güzel olur bu arada..
  • blackzuga • 2 Ocak 2006 00:00 • #615665
    hadi hayırlsı çok kötü çalmalarına karşın eglenceli hoş bir grup(bir turlu iyi bir bass gitarist bulamadılar gitti şu almora=)
  • NEHİRYELİ • 2 Ocak 2006 00:00 • #615666
    almora sahiden de kötü müzik yapmakta!!!!
  • fizban • 2 Ocak 2006 00:00 • #615667
    halt etmişsin...
    sadece almora için değil hiç bir grup hakkında böyle bir eleştiri(ne eleştrisi direk yermedir bu saygısızlıktır)hakkı yoktur.
    her şeyden öte almora böyle bir yargıyı hak etmez. tam tersi bu gün türkiyede bulunan bir çok gruptan daha iyidir ve bence türkiyenin önde giden guruplarındandır. haa melodileri kulağına hoş gelmeyebilir sevmeyebilirsin ama bu kişinin kendi görüşüdür halka açık bir yerde bu şekilde yermek ise saygısızlıktır..
  • wanders_girl • 2 Ocak 2006 00:00 • #615668
    ya niye yeriyorsunuz almorayı bu kadar fizbana katılıyorum gayetde kaliteli bi grup müzikte çok iyi tarzınınz değildir bişey diyemem ama kötü çalmıyolar
  • venus_elros • 9 Ocak 2006 00:00 • #615669
    ben de arkadaşlara katılıyorum kesinlikle. ve almora'yı bu kadar acımasızca eleştiren kişilerin de ya kıskançlıktan(!) ya da bu konuda fazla bir bilgileri olmadığından bu kelimeleri sarfettiklerini düşünüyorum. bana göre eksikleri olsa da kaliteli bir grup almora.
  • screwshell • 21 Ocak 2006 00:00 • #615670
    Çok yakında bu kaydı Almora'nın fan kulübünde bulabilirsiniz.
    Dikkatle takip edin.
    Adres Almora'nın resmi sitesindede yazıyor.
    Burayada yazıyım;
    www.almorafanclub.com