-
Arabesk sevenlerin dikkatine
-
arabesk rock diye bi tür mü olur lan
-
arabesk rock diye bi tür mü olur lan
24 Ocak 2006 Salı | Yazan: baranthalas
Hacettepe mi 84 mü işte neyse o şahsiyetler yaptı arabesk rock oldu ;)
DaRKNeSS
-
gençliğe acıyorum yaaa...
bu bakterileri rock zannediyorlar....
-
1-2 şarkısının sözleri sağlam yinede dinlenmee deymz bnje..
-
kıro grupların önde gidenlerinden yani iğrenççççççç
-
ya çıkış parçalarıı dışında iyiler bir kere her rockçu yapar bunu maksat piyasa olsunlar önce bi damardan sonra tarzını bulma aşaması falan köstek değil destek olalım.Türkiyede müzik piyasası böyle öğrenemediniz gitti..bir zamanlar eko tv vardı hatırlayanlara Güven Erkin Erkal çıkardı şimdi ne var..Bir program yok ve orada çıkan müzüsyenlerin hiç biri piyasada yok var olmak için reklam olmak lazım sözüm o ki anlayanaa..
-
evet yeni bir tür cıktı varmı allam ya nekadar cok boş konuşmayı seviyor bizim insanlarımız abi daha iyisini yapan varsa buyursun adamların sarkısı süper ve süper sekildede tutuldu burda anormal olan sizsiniz yani bilmem anlatabildimmi yazık ya cidden yazık cidden siz insana destek degil köstekolursunuz>:/
-
arabeskin kralları yazdık silinmiş tekrar yazarız. önemli olan daha iyisini yapan çıksın yapsın demek değil herkesin yorum yapma inceleme hürlüğü var bilmem anlatabildimmi backPURPLE sevmediğime destekte olmak zorunda değilim. git bir ibrahim tatlıses albümü alda arabesk sayende kalkınsın.
-
beste konusunda biraz pişip albüm çıkarsalardı çok daha iyi olurdu.
nese,
reklam=herşey örneklerinden.
buna klipde dahil.
gitmem ben, kaliteli şeyler istiyorum ben. nıhaha.