-
bu kadar profosyonel isimle oluşturulması gelecek vadeden bir çalışma.ilk öğrencilerinden olmak isteyeceğim oluşum
-
neden ankarada yok :( ne varsa istanbulda kardeşim....
-
Gerçekten mükemmel çalışma..
Bu oluşumun öğrencilerinden olmak ayrıcalık ve grur verici olacaktır..
DaRKNeSS
-
böyle bir projenin hayata geçmesi çok iyi oldu.yurt dışına gidemeyen arkadaşlarımıza (ben de dahil) hayırlı olsun.
-
evet evet harika bir proje ...Kim olmak istemez orda öğrenci...Çok teşekkürler bu işleri yapanlara....
-
gerçekten mükemmel bir organizasyon olarak gözüküyor, tabii bana göre meltem taşkıran ismini görene kadar. kendisi ne kadar iyi, kusursuz bir müzisyense öğrencilerini de o kadar kötü yetiştiriyor. neden yaptığını bilmiyorum. anlam da veremiyorum zaten. kendisine büyük umutlarla gidip, daha sonra gördüklerinizle büyük üzüntü yaşayabiliyorsunuz. bana göre böyle büyük bir yeteneğin ve bilgili bir insanın öğrencilerine yaptığı bu muamele büyük haksızlık ve profesyonellik dışı.
şu anki aklımla onun dersine adımımı atmazdım.
-
-
serdar öztop'tan gitar dersi almak.. hayal bu benim için :) gerçek olması için neler vermezdim tabi..
-
sonunda tr'dede :))
-
ben cem aksel'e bir türlü ulaşamıyodm..adamın 10 günde 3 konserine gittim ama bi türlü konuşamadım..ama bu olaya kesn katılıcam..umarım katılım kolaydır..