-
"Vejeteryan" mı? Morrissey'i tanımlarken bu kelime kullanılırmı çok güldürdü beni bu yazı...Başka bir şarkıcıyı tanımlarken ne diyeceksin Mesela Ogün Sanlısoy "Türk ve açlıktan çıkmışcasına et yiyen ve hala doymayan şarkıcı" mı diyeceksin? ne biçim haber bu bee
-
Çook uzun zamandır duyduğum en güzel konser haberi.. Umarım gerçek olur diyerek bekleyelim bakalım..
-
Hastasıyız, iki yaşından beri. Umarım fos çıkmaz bu haber.
-
ingiliz.
-
Kisaca etobur derdim...
-
:) O da güzel ama sen Morrissey'e "Veteran" demek istemiştin galiba değil mi? yanılıyormuyum...
Neyse sadece Let me kiss you A ha ha deyip yorumumu burada sonlandırıyorum
-
morrisseyi dil johnny marr'i bekliyoruz biz kısmetse..bu saatten sonra moz gelse de olur,gelmese de olur..ha gider izlerim en önde o ayrı..
-
let me kiss you ohoho
ah ulem be az mı bütün ev ahalisi intihar modunda dolandık evin içinde,bu şarkıyı dinlerken...
-
intihar modu icin tantuni yiyin daha etkili oluyor. Hatta yedikten yarim saat sonra da intihar ediyomussunuz diye bir soylenti var; icinde ne var bilmiyorum.
-
Tantuni yedim ben pek bi şey olmuyor, fazla yiyince mide yanması yapıyor sadece. Öldürmüyor yani, süründürüyor biraz. Morrissey'de de aynı etki "last night" diye başlayan uzun isimli parçada yakalanabiliyor gereğinden fazla dinlenince. Allah kimseyi yanlış alarmla terbiye etmesin..