-
YA BU LİNKİ GÖNDERERN ARKADAS BU ADAM İYİ YA..BAYA HEMDE....
-
BBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRNNNNNNNNNNNNNNNNNN
-
demefe kardeş linki ben gönderdim bende senin gibi aynı düşüncedeyim çok sağlam yani solosuna bittim özellikle..Eşrefi dinlemeyenler varsa da kaçırmasınlar derim bence..sonra da white snake devam :)
-
Abi sağolasın bu linki iyiki göndermişsin parça süper ne diyim mutlaka dinleyin...Ellerine sağlık Eşref :)
-
nerden nereye arkadaşlar... çok yaşlı sayılmam ama, rock ateşinin içimde cayır cayır yandığı zamanlar bırakın böyle rock camiasının en baba grupları sıraya girmişcesine türkiye ye gelsinler, iki senede bir konser olurdu da oturur ağlardık konserlerde. türkiye inanılmaz yol kaydetti organizasyonlar, festivaller, konserler açısından. seviniyorum fakat, bu kadar geç kalındığı içinde üzülmüyor değilim. roger waters' ı duyduğumda kalbim duracak gibi olmuştu, atlattık. şimdi birde whitesnake bunuda atlatıcaz.. ama başka süprizlere ne kadar dayanır bu kalp bilmiyorum. long live rock&roll!
-
oleyyyyyyyyyy sonunda Whitesnake'de geliyor. Kaç para olursa olsun. Her şeyi yapar yine de giderim.David Coverdale, Doug Aldrich, Reb Beach, Uriah Duffy, Timothy Drury ve Tommy Aldridge. hepsi geliyor. Daha ne istiyim be. Geçen sene Deep Purple konserine gitmiştim. 3 kuşak beraberce izlemeye gelmişti.Yine aynı görüntülerin olağından eminim. ne muhteşem gündü be.. Bu da öyle olucak eminim. Bu arada W.A.S.P. geliyomuş diye duydum. Ne kadar doğru bilemiyorum. Her şey iyi güzel ama fiyat biraz daha düşük olsa iyi olacaktı. Ne yapalım gitmesekte olmaz. Bulucaz artık bi çaresini. Parkorman'da görüşmek üzere...
-
Arkadaşlar İstanbul da olduğunuz için şanslısınız. Bu konser kaçmaz. Ağzımızın suyu akarak izliyoruz uzaktan ne yazık ki....Bu adamlardan çok az kaldı, bir ayakları mezarda sayılır artık:) Gerçek hard rock ın ne demek olduğunu görmek ve tatmak isteyenlere...
-
-
bilet isteyen arkadaşlar indirimli
mesaj bırakabilirler iletişim adreslerini bilet 60 ytl 2 bilet var.....
-
yeter artk yaw. sanrm bu gece uyku tutmazz..yarin gelse artkn!