Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Şebnem Ferah Ormanı

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Şebnem Ferah Ormanı
  • -----MaR----- • 26 Mart 2006 00:00 • #618107
    sevgılı sebo üyeleri bizde sebnemferah.info olarak destekliyoruz....

ayrıca 2 nisanda tüm site üyeleri izmir alsancakda buluşuyor...
  • penala • 26 Mart 2006 00:00 • #618108
    Arkadaşlar,bu kampanyayı kişisel algılayıpta,,insanlara çamur atmaktansa,,bence sizde harekete geçin..bu güne kadar kaç tane ağaç diktiniz ki?? böyle kampanyalarda kimin ismi geçerse geçsin,,kampanyanın amacı daha önemlidir..söylenmektense kıçınızı kaldırıp sizde bişeyler yapın..umarım başka isimleride böyle kampanyalarda duyarız..bu organizasyonu düzenleyen herkese ve şeboya çok teşekkürler..harika bir fikir..
  • doguhan • 26 Mart 2006 00:00 • #618109
    iyi iyi aferim sebo ya
  • _LiLaC_ • 27 Mart 2006 00:00 • #618111
    hadi bi tane de duman için yapalım nasıl olsa fanlar toplanıp dilediğini yapıyor:P:Pbizim neyimiz eksik hatta fazlamız var 3tane de:P o yüzden bence biz de orman+göl(yanlış anlamayın ankara da yapalım o yüzden göl dedim:P)+botanik park+su topu vesaire vesaire....yapıcaz ben melih gökçek le anlaşırım sorun değil:P:P:P
  • can-kiriklari • 30 Mart 2006 00:00 • #618112
    bu kadar ezik olunmaz ya yemin ediyorum türkiyenin haline acıyorum geleceğin emenet edildiği türkiyeye bakar mısın ya adamlar orman oluşturuyorlar ve ormana gerçekten türkiyenin yegane en iyi seslerinden biri olan güzel kişilik şebnem ferah ın adını veriyolar ama bizim insanımızın yaptığı ezikliğe bak . nedir abi bu nefret bacınıza mı sövdü bu kadın nedir yani zaten beton içinde gelişen bir ülkedeyiz temiz hava kaynaklarımız az ne güzeldir orman yapıp adına şebnem ferah ormanı koyuyolar bi ormana kavuşucak türkiya di sevinmeniz gerekirken oturmuş ormanın adını adanan kişiyi tartışıyorsunuz . hayır yani ne bu şiddet bu celal oturda ağla haline .yapmayın biraz kendinizi yetiştirin böyle olmaz bu türkiye böyle bir kafa yapısıyla hiçbiryere varamaz tartıştığınız şey ormanın adı kardeşim sanane ormanın adından sen temiz hava alıcam diye sevinme gel burda ormanın adı niye böyle diye tartış senin adını mı koyucaklar ....
  • Sebo_Goktas • 30 Mart 2006 00:00 • #618113
    arkadaşım madem sevmiyorsun şebnem ferah'ı ne için yorum yazyorsun.biz onun hayranları olarak ona boyle bir hediye vermek istedik buda bizim en dogal hakkımız.kımse nıye bole bısey yapyorsun diyemez.biz hem şebnem ferah için hemde ulkemizde günden güne azlan ormanlarımızı çoğaltmak için böyle bir projeye baçladık.
    eğer seninde bir önerin varsa onada yardım edelim.başkasına laf atma...sana zorla şebnem ferah'ı sev demiyorum,ama Türkiye'de nadir bulunan bir ses olan kendisine laf ettirmeyiz.kimse edemez.
    biz www.sebnemferahfan.com olarak destekliyoruz ve desteklemeye devam edecez.
  • sebo_ivt • 30 Mart 2006 00:00 • #618114
    bende herkes gibi sağlam bi fikr olduğunu düşünüyorum hemen sms attım ama birde baktım ki faturalı hatlar için geçerliymiş sms olayı.ee napalım seve seve gidicez bankaya.şeboyu sevin ya da sevmeyin farketmez.amaç şebnem ferah gibi ünlü yetenekli bi sanatçının adıyla bişeyler yapabilmek.keşke bi ünlünün adını kullanmadan böyle bir organizasyon yaratsak.inşalla destek veren çok olur........................................................................................
    ... aklımdan geçen sözler kalbimden gelen sesler hepsi birORMAN oldu bir kibritle yokoldu ...
    İNŞALLAH ORMALARIMIZ BİR KİBRİTLE YOK OLMAZ.
  • _LiLaC_ • 1 Nisan 2006 00:00 • #618115
    evet insanlar kendi fikirlerine uymayan ya da ters duran görüşler duyduğunda neden böyle bi tepki verirler bilmiyorum.kötü bi olay demiyorum.ülkemiz için ormanların önemini 2 yaşındaki çocuk bile biliyor.ama birbirimizin görüşlerine saygı duymalıyız bence. bu bir ülkenin ilerlemesi için en az ama en az ormanlar kadar önemli.eleştiriye tahammülü yoksa bi ülkenin gençlerinin ormanı olması pek bir anlam ifade etmez çünkü ormanların bi işe yaramasını sağlayacak olan kişiler analitik düşünceye sahip,eleştirmesini bilen ve her türlü görüşe açık olan kişilerdir.teşekkürler....
  • baturandrew • 2 Nisan 2006 00:00 • #618116
    crazy drummer sen galiba metal dinleyip dinleyip kafayı buluyorsun sonra sağa sola çamur atıyosun bence aklına mukayet ol dikkat et yani...aslında sen kimsin ki şebnem ferah hakkında böyle rahat konuşuyosun anlamadım...seviyeni koru yoksa o ormana dikmeyelim seni kazmacım
  • Sebo_Goktas • 3 Nisan 2006 00:00 • #618117
    arkadaşım "_LiLaC_"saygı duyulacak bişey yap saygı duyalım.biz herkesin görüşüne saygılıyız herkes istediği şeyi düşünebilir.ama başkasına çamur atarak değil.umarım anlamışşsındır...