-
şimdi biraz acayip olmuş madem kızlar partisi erkekler niye geliyo ve bi de kızlara ücretsizse bilet kazanmamızın ne anlamı var... tmm şimdi bana salak diceksiniz:) sadece kafam karıştı
18 Mayıs 2006 Perşembe | Yazan: narcisse
ee kız haklı değil mi..kız partisiyse vede jade grubunun vokal hairç erkeeeek onlardanda para alıyolar mı bi sölesinler eheheh=)
-
Bu tam bir saçmalık abazan partisi diye ismini değiştirin bence böyle cinsel sömürü yaparak para kazanmaya çalışmak tam bir ahlaksız kapitalistlik örneği hiç bir bayanın bu partiye gitmesini tavsiye etmem bir erkek olarak tabii canına susamamışsa bence bunu sallayın şebnem marmarada ona gidin
-
Ya buraya yazı yazan her arkadaş haklıdır sonuna kadar.Bölye bi saçmalık olamaz.Madem kız partisi erkeklerin ne işi var.madem herkes gircek niye kızlar partisi . hehehe :D bütün istanbul abaza tayfasını bekliyoruz yi eğlenceler herkese şimdiden. sömürülmek istemeyen erkekler gitmessin.hem cinslerim sakın hee. erkeklerin adını kirletmeyin saygılar...
-
valla bence abazalar partisi olmaz...erkekleri kötülemişiniz hep siz de beyaw.tabi tesadüf eseri bir kızla tanışır arkadaş olabilirsin ama bence böyle partilere gideceklerin abazalıkla yakından uzaktan bi alakası yoktur...eğer istanbulda yaşıyor olsaydım giderdim herhalde'!
-
terminator 3 ü izleyin bakın arnorld'ın ilk girdiği barda tabelada kızlar gecesi yazıyor, bakın içerde bi tane erkek varmı????
-
içerisi beyaz gömleklilerde dolu olur yüksek ihtimal..gidenlere başarılar mutluluklar dilerim:D
-
yazık... ticari kaygıların oluşturdugu sömürgeci stratejilere bakın... çok çok yazık...
-
salakça ya vazgeçin bunlardan