-
vefa lisesine nasıl ulaşabiliriz kara ya da deniz yolundan ?
-
arkadaşlar ben ieldenim gelicez bi kaç arkadaşla konsere fakat bilmiyorum nasıl geliriz yardım olabilecek var mı eminönünde okulum yakın gerçi ama:)
-
arkadaşlar yarın bu konsere okulumuzun önünde buluşup gideceğiz(pertevniyal lisesi) hangi otobüse binmemiz gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz? acil
-
oha pertev de olup vefayı bilmiyosan yuh yani
taksi çevirsen seni döver bu kadar diyim
-
saraçhane köprüsünde in sağ taraftan yürü camiyi geç sola dön 25 m yürü solunda kocaman vefa lisesi 1872 yazar
-
dün ordaydım her ne kadar sadece dumanı dinleyebilmiş olsam da güzeldi. NONE ı kaçırdığıma üzüldüm ama bir sonraki konserlerine artık
-
none grubunu dinleyen varsa yorumlarını bekliyoruzz
-
zıkkım ı ilk kez vefa da dinledim ve tek kelimeyle bayıldım her ne kadar konsere başlamaları biraz zaman alsa da beklediğimize değdi.
-
bu arada kapıda bilet bitti tanesi 10 milyondan zar zor iki bilet bulabildik sağolsun görevliler önceden zulalamış!!!
-
none grubunu da vefa da dinleyemedim ama daha önce bachuste dinlemştim süperler yaa bu arada the wall u none da söyledi zıkkım da hangisinin daa iyi olduğunu söylemeye gerek yok NONE tabii ki doğru söylemek gerekirse zıkkım da umduğumu bulamadım daha iyiler zannediyodum