Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Turgut Berkes'ten Online Şarkılar..!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Turgut Berkes'ten Online Şarkılar..!
  • rock n rock • 4 Haziran 2006 00:00 • #620256
    ya benim bilgisayarda bi sorun mu var yoksa siteden mi?? şarkıyı kesintisiz bi dinleyemedim yaf..

tarkan gözübüyükle mi çalışılmıştı bu kaytlar için??
  • deftones • 4 Haziran 2006 00:00 • #620257
    yavuz cetını anma gecesınde dınlemıstım baya ıyılerdı sound parcalr cok ıyıydı sıte ıcın tesekkurler:)
  • nue • 5 Haziran 2006 00:00 • #620258
    ya benim bilgisayarda bi sorun mu var yoksa siteden mi?? şarkıyı kesintisiz bi dinleyemedim yaf..

tarkan gözübüyükle mi çalışılmıştı bu kaytlar için??
    4 Haziran 2006 Pazar | Yazan: rock n rock

bazı bilgisayarlarda site yavaş çalışıyor ama şarkıyı mp3 formatında indirerek dinleyebilirsiniz..

tarkan gözübüyük, turgut berkes'in ilk albümü olan "kara kutu" albümüne katkıda bulunmuştur :)
  • cury • 8 Haziran 2006 00:00 • #620259
    şarkılar çok iyi, ne zamandır boyle muzikler dinlemeye ihtiyacım vardı...
  • nue • 15 Temmuz 2006 00:00 • #620260
    turgut berkes & karakutu'nun haziran ayında hep sen vardın ile başladıkları "her ay yeni bir online şarkı" temmuz ayında kerim çaplı'ya ithaf edilmiş olan kaldırım kenarı çiçeği ile devam ediyor.
    bu şarkı için kenan sunar'ın 2004'te los angeles'da çektiği hidden cornersbaşlıklı belgeselden alınan görüntüler ile http://www.karakutu.info tasarımı yenilenmiş.. kenan sunar'ın görüntülerine bir video kolaj hazırlanmış ve indirmek isterseniz yine karakutu.info adresindeki tasarım bölümüne uğramakta fayda var..
  • ashestoashes • 18 Temmuz 2006 00:00 • #620261
    Vokal o kadar geride kalmış ki ne dediğini anlaşılmıyor. Sanki özellikle yapılmış gibi. Müziğin arkasına saklanıyor.