Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Arif Mardin Vefat Etti

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Arif Mardin Vefat Etti
  • barrios • 30 Haziran 2006 00:00 • #620884
    Arif Mardin veya Ertegün kardeşler dünyanın sayılı müzik adamların, anladık AMA, bu adamlar Türkiye'de müzik endüstrisinin gelişmesi için kıllarını kıpırdatmış mıdır ? Atlantic Records (Ertegün kardeşlerin plak şirketi) dünyanın sayılı rock gruplarını bünyesinde barındırır (Led Zeppelin'den Mr Big'e , White Lİon'a ..vs) peki bu gibi grupların Türkiye'ye gelmesine ön ayak olmuş mudur ? veya herhangi bir Türk rock grubuna destek olup elinden tutmuşluğu var mıdır ? Tabi ki hayır.. ne anladım ben o zaman..Rahmetli Nesuhi Ertegün için bir gazetede çıkan haberi anımsıyorum: Pavarotti'yi Türkkiye'ye getirmek için Ahmet San organizasyon yapıyor, o sırada Ertegün Pavarotti'ye diyor ki: "Eczacıbaşı çok zengindir, ne para istersen verir.." Bunun üstüne ben daha fazla söz söylemeyeceğim, ama bu adamlara methiyeler düzmeden önce bir de bu açıdan bakın derim..
  • bamuus • 2 Temmuz 2006 00:00 • #620885
    Kimdir bu adam?
    Allah Rahmet eylesin.
  • rezidüel • 3 Temmuz 2006 00:00 • #620886
    Grammy'yi gören tek insanımızı da kaybettik...Allah rahmet eylesin...
  • Kitamoto • 21 Ağustos 2006 00:00 • #620887
    norah jones la bildim ben Arif Mardini.Çok sevinmiştim başarılarını duyunca.Bu başarılarıyla zaten aramızda sık sık yaşayacak.gönlü rahat olsun.
  • ChesterCharles • 18 Eylül 2006 00:00 • #620889
    beni de keşvetseydi ya