-
içime -bi yandan- korkuyu da düşüren etkinlik.
''lan? şimdi bi de kaçırsak, şu olsa bu olsa, bi terslik olsa işte.zaten en çok istediğim, beklediğim,özlediğim gruplarda böyle terslikler olur, aman diyelim bu sefer olmasın.
-
33.50 ytl ne bu ya..ne alaka..
-
amaninda süper haber yahu heyecan doldu yüreciğim katatoniada anathema gibi olsunh hep gelsin off ulan offffff işallah çok kalırlar sahnede
-
Anathema 1 bunlar 2....Yakında sünnet olup,türk ismi de alırlarsa şaşırmamak lazım..Neyse seven gitsin tabii...
-
Eskişehir'de de "yaş sınırı var" Organizatör sonradan değiştirmiş bulunmaktadır kararını. Ayrıca "boş werin abi o kadar sağlam değil" diyen arkadaşı dinleyerek konsere gelmesin Katatonia hayranı olmayan kimse. Çünkü gerçekten Doom Metal dinleyicisi değilseniz yok ben sert adamım heavy dinlerim thrash, death dinlerim diyorsanız hayal kırıklığı olacaktır sizin için. Çünkü muhtemelen grubu anlayamayacaksınızdır, yaptığı harika ötesi müziğin farkına varayamayacaksınızdır. 33,5 ytl fiyatlarında mekan sahipleriyle ilgisi var. Saklıkent'in paraya doymayan bir yapısı olduğunu biliyorum o yüzden :)
-
to sentence nickli arkadaşa soruyorum,doom dinlemeyen thrash,heavy,death metal dinleyen arkadaşların gelmemesini çünkü bu grubu muhtemelen anlamayacaklarını söylemişsin...İnsanları neyi anlaması gerektiğini anlatırmısın biraz...Sana laf sokmaya çalışma gibi bir amacım yok..Ama aydınlat insanları bi..Neymiş bu doom metal,niye doom metal,doom metal şarkı sözleri ne demek istiyor...Sonuçta her tarz kendi sözlerinde aşk,nefret,isyan,protesto...vb duyguları içeriyor...Heavy metal bir aşk şarkısını anlayan bir insan doom metal bir aşk şarkısını niye anlamasın...Doom metalin kökeni de sonuçta diğerleri ile aynı yere çıkmıyor mu...Aydınlat işte insanları..Çok şey mi kaçırıyoruz görelim bizde...Lakin Rock The Nations 2004'te Katatonia'yı izledim ve hayal kırıklığına uğradım ki lisede Brave Murder Day,Discouraged Ones albümlerini çok dinlerdim...Ama son 4 senedir doom adına birşey dinlemiyorum....En azından 16 yaş bunalım genç müziği diye dalga geçmiyorum ....:) Sen neler kaçırdığımıza dair bahsette biraz,öğrenelim...Kendine iyi bak ..
-
hala bilet satışı başlamadı izmir'de ya..sözde biletix maille haber verecekti,kaç gün kaldı şurda hala bilet satışı falan yok ortada...
-
İzmir' de Kemancı mı kaldı yahu ? geçen gün gördüğümde çar.-cuma-cmt. leri kiralık çalıyordu ?
-
ya konuyla alakam yok ama bu hayal kafe del mar inönüde değilki kim yazmışsa..
-
İsveç'li metal grubu Katatonia'nın Türkiye turnesinin İzmir ayağı, "Kemancı"nın kapalı olması sebebiyle bornova "Dungeon Bar"da yapılacaktır..
21:00'da Katatonia ile başlayacak olan gece daha sonra Makine'nin sahne alması ile sonra erecektir..
Yer : Dungeon Bar (izmir)
Tarih : 16 Eylül 2006
Saat : 21:00
Giriş : 33,50 YTL
Yaş sınırı : yok