-
A kiss to remember ve for my fallen angel şarkılarına bayılmıştım gerçekten kaliteli bi grup ülkemize gelmesini fırsat bilip gitmek iyi olur beni okuyanlara şimdiden teşekkür ederim gitmek için elimden geleni yapcam isteyen benle gelebilir bilet benden msn adresim
[email protected]
-
bu grup hakkında yazılıcak okadar çok şey varki,,,bizler onları benimsedik.M.D.B insanın iliklerine işler ve onları söküp atamazsın.kendi adıma konuş,im duygusallıgı onlarla kazandım diyebilirim ve isyanı,7 ekimi bekliyoruz:)(inş şişirme haber diildir yine:D
-
ne zamandır gelseler de konserine gideyim dediğim grup!çok iyi bir haber, sabırla bekliyoruz :)
-
bu müthiş grubu getirenlere teşekkürlerde bu yeni melek ne yaa mafya gibi ortamı ve akustiği daha iyi bir yer yokmu kardeşim hep bunlar alıyor neyse bir bakalım umarım fiyatlar 60 70 falan olmaz :(:(
-
en sevdiğim doom gruplardandır...gitmem lazım:)bu arada duyduğum kadarıyla kataton,a tekrar geliyormuş 14-15-16-17 eylül de türkiye ye.umarım doğrudur...yeni melek daki konserler hep bar konseri havasında oluyor...en son anathema yı izlemiştim yeni melek de...ses sistemi çok boğuk geliyor...umarım başka bir mekana alınır konser...
-
Bir ay önce haberini aldığım ve yalan olmasından korktuğum aktivite, official web site'larında da kesinleşmiş olan konser... 200 milyon dahi olsa, ne yapıp edilip gidilecek olan konser, iki el kanda olsa da gidilecek konser... Ölüm gelmediği sürece gidilecek olan konser
-
kendi kültüründen habersiz yurdum gencinin bizim özümüzle hiç alakası olmayan içinde duygulsallık barınmayan bu grubu dinleyip salya sümük ağlamasına şaşırdığım çok olmuştur...gereksiz bi grup..gitmeyin :)
-
bu arada katatonia turnesi dediğim tarihlerde istanbul,ankara,izmir ve eskişehir de...haber eklemek isteyenler http://www.biletix.com/s_pages/katatonia/
bu adresten eklesi,n garaj a...ben eklemeyi bilmiyorum
-
-
önce ANATHEMA şimdi MYDYİNGBRİDE .. yenimelek doom a do ya cak..