-
sounds like a melody ;)
-
en sevdiğim gruplardan bir tanesi.sound harika.
-
bu adamların konserine kim gider hiç anlamam yani......
hayatımda gördüğüm en kötü gruplardan birisi, sound harikaymış
ne soundu ya adamların müziği yok ki soundu harika olsun.....artık modası geçmiş bu grubu dinleyenlere gülerim be.....
-
guzel olacak gıbı
-
abi şaka mı bu?yoksa gercekten geliyo mu alphaville
allah tutmayın beniii...!
sırf nostalji icin bile gidilir bu konsere de acaba alphaville o eski alphaville midir bilemem...
-
5 Ağustos 2006 Cumartesi | Yazan: Lounge Act
hatırlat bana sen gülerken ben de ara ara hep sana katılır ara ara da şu acınası haline ağlarım... bilirmisin bilmem soundu yok ki adamların deyince soundun ne olduğundan habersiz birisi, bu o grubun soundunun olmadığı anlamına gelmediği gibi aynı zaman da insanlarda bu yorumu yapana karşı acınası bir hava bırakır hele de bahsi geçen grup kaliteli muzik yapıyosa vay senin haline dostum ama tek avantajınız sizin gibilerin galiba yüzünüzü nicklerin arkasına saklayıp yorumlar yapmanız eyvallah saklandığın yerden çamur at:) izi bile kalmaz merak etme sen^^
-
80 leri yaratan en baba gruplardan.hala big in japanı çalarken böyle eğleniyosam sayelerindedir.izmire gelecek olmaları ayrıca sevindirici.sonunda birileri bizi hatırlamış demek ki.unutamayacağım konserlerden biri olacağından eminim.
-
solisti ölünce toparlayamadı gurup ama zamanının en iyilerinden biriydi
-
Alphaville çok sevdiğim bir gruptur 22 eylülde büyük bir ihtimalle anatoliadayım :)
-
İşte pop müziğin pop olduğu , müziğin altın yılları olan o unutulmaz 80'lerin unutulmaz gurubu. evet hitleri bir elin parmakları kadardır ( ki buda azımsanıcak birşey değil) ama o hitler o dönemi yaşayan ve yaşamayan herkesin beynine bir şekilde işlemiştir. Bir "Big in japan" gibi bir şaheser zaten bu gruba duyulacak saygıyı yeterince hak ettiğinin ispatıdır. Geçen sene gidilemediği için duvarlara vurulan kafanın artık okşanması ve şiddetle gidilmesi gereken konserdir :)