-
kirk_metallica bekle beni olm ben de sınıfta kaldım bende gidiomm beraber gidek...
-
makine mi hardcore mu pardon hardcore un ne tarz bir müzik olduğunu bilen varmı orda
makine de hardcore olduya bişi demiomm ben yaa
yazıklar olsun
ayrıca m.u.g gurubuna sonsuz saygılar ve başarılar
-
bende gelcemmm
-
gidilir eğlenilir..
-
valla barısarock süperdi bence yani onca insanda bosa doldurmadı o kadar alanı ve bedava olmasına ragmen nerdeyse it kopuk yok gibiydi.. umarım izmirdeki festtede baya kişi toplanır..
-
super diyorum ne diyim izm metal kentidir bu da bole bi festivaldir cok da guzel gececek iddiasindayim amac baris arac musik daha guzel ne olabilir ki:))
-
Merak etmeyin ses sistemi gayet güzel.... Death Metal kaldıramayacak bir ses sistemi olsa In Spite neden sahneye çıksın? Bütün rock ve metal dinleyicilerini bekliyoruz arkadaşlar!!! (erythrocyte-vokal)
-
ya izmirde girdap die bi grup vardi bios da falan calmıslardı hatta universiadın kapanısında cıktı o da olsaymıs keske
-
ben bugün bikaç tane afişi güzel sanatlar fakültesine astım,gören durdu:) söylediğim herkes gitmek lazım dedi.. baya katılım olacak sanırım, böyle bir organizasyonu yapan arkadaşları tebrik ediyoruz. savaş karşıtı olmasını ayrıca alkışlıyoruz.. saygılar..
-
pazar günü sağlam duruyor,gidelim görelim;)