-
anadolu yakası finalistler:
1- kuz (koç)
2- de morgan (hüseyin avni sözen anadolu lisesi)
3- king's quest (doğa koleji)
4- one love (istek vakfı )
5- kurgan (haydarpaşa anadolu l.)
-
Neden hiç düz devlet lisesi yok? Düşündürücü. Katılanlara başarılar.
-
Neden hep basarı duzeyi yuksek ya da ozel liseler var :@
-
birinci galatasaray lisesi oldu..ki bence kesinlikle daha iyiler vardı...
-
hicbir canli performansi dinlemedim.. ama demolardan sonra ilk begendiklerim kuz, broken chains, gsl nin grubu ...
acikcasi de morgan favor gosteriliyodu.. ama vokalin sesini hiç begenmedim ben...
gsl nin birinci olmasina sevindim
-
ayrica the mood un da elendigine uzulmuştum.. bence finale cikabilirlerdi..
lise dişindan ogrenci katilabilmesi bence tam olarak ta lise yarişmasi olmamasindan kaynaklaniyo...
yani kasdav gibi milli egitim bakanliğinin filan kariştiği bişey degil, o çeşit "ciddi"
-
Sözde liselerarası olup isteyenin istediği yerden müzisyen soktuğu bu acayip trend kasıntısı ve biletleri hakettiğinden çok daha pahalı olan yarışmaya sadece kendi lise öğrencilerinden oluşan grupla katılan Galatasaray Lisesi kardeşlerimin birinciliklerini kutlarım. Orda olamadım ama hakettiklerine eminim. Keşke herkes onlar gibi daha dürüst olabilse...
-
Yarışmaya katılıp başarılı olamayanların ve kendisinden cok daha kaliteli müzisyenlere bok atmak isteyen arkadaşların sürekli lise dışından eleman vardı diye eleştirdiği bu sene süper geçen festival
-
slash akıllı ol msn e gel=)
-
Ayrıca kasdavı da 2 kere gördükten ve orda 2 katılışında da finale kalıp 2. sene heralde en çok ödül alan 3 okuldan biri olup yorum dalında ödül alamayan biri olarak sonra organizasyona laf sokma çalışmalarını gereksiz, kasdavı koruma anlayışını ilginç buluyorum. Şuana kadar yapılmış genç-müzik yarışmaları içinde kesinlikle en iyisiydi. Eğer kasdavda yaşadığım şeyleri bilmeyen varsa lütfen 2006 kasdav yazsın aramaya garajda ve okusun.. Sadece benim yaşadıklarım bile orada neler yaşandığına kanıttır.
Üstüne üstlük şahsi fikrim, konsept olarak insanın ille de kendi okulundan arkadaşları olup ordan bir grup kurup katılması mantıksızdır, eğer bunu hala savunan varsa bu onların hayatlarında grup arkadaşlarının kardeşleri gibi olduğunu şuana kadar özümseyememiş olmasından kaynaklanır. Seneye de bence liselerarası sloganının kaldırılması ve sadece grup adlarıyla yarışmaya katılılması, organizasyona bir artı puan daha getirecektir.. Çünkü ilerde müzik adına bişeyler yapmak isteyenler anca böyle desteklenebilir.. Okul grubu olarak mezuniyetlerinden sonra bişeyler yapmaya çalışan ülkemizde kaç grup var ki onlara destek verelim?