-
yakında pop piyasasında çalar diyorum chick abi , amerikada işler kötü galiba , paso gelip gidiyolar :)))) petek dinçöz ve chick korea felan :)) daha fecisi bar programı yapıyomuş dimi :)) chick korea her salı mojo da ::)) millet kesin şey der chick abi iyide biraz eğlencelide çal arada goy goyda olsun cazın yanında : ))))))))
-
chick corea büyük insan,yaptığı çalışmalar değeri ölçülemez çalışmalar,nasıl da isterim gidip dinlemek canlı canlı ve onun müziğiyle aynı ortamı solumak düşüncesi!! gel gör ki bilet fiyatları insanın psikolojisini bozuyor be azizimmm!!!.....
-
Chick Corea Electric Band gelmiyor. Chick Corea solo konser yapacak. Hatta muhtemelen sadece akustik piyano çalacaktır.
-
Valla ben göremeden ölürse çok üzülürüm ondan aldım bilet. Ama bi daha gelse yine giderim heralde =)
-
ya bu kadar olmaz ya....
parasızlığın gözü kör olsun :(
-
evet biletler pahalı..
yani zevklerde para ediyo demek..
o bunu hak ediyor ne diyelim..
-
Dün gece oradaydım. GRJ'daki bilgiye göre saat 7de salona gittim. Kapıya geldiğimde biletime bakmamış olduğuma üzüldüm açıkçası... Konser 9'da başlıyormuş. Inoxes'e mi Bekçi'ye mi müdürlere mi kızsam bilmiyorum :) Taksim'e yürüyüp Zencefil'de bir şeyler yedik.
İlk sette Corea saatini takmayı unutmuş, kaptırıp 1,5 saat boyunca çaldı. Bu bölümde yıllanmış standartlar vardı... ikinci set Children Songs'la başladı ve bis'teki Spain ile son buldu. Bu parçanın seyirciler arasından gelen istek sonucu çalındığı da önemli bir ayrıntı. Son parçada izleyicileri de performansa dahil etmesi özellikle izlemeye değerdi.
Chick Corea sempatik ve alçakgönüllü tavırlarıyla hazmetmişliğini hepimize kanıtladı. Salon tamamen dolu değildi ama ilgili ve kaliteli bir izleyici kitlesi vardı. Çok farklı jenerasyonlardan oluşan dinleyicilerin arasında tanınmış müzisyenler de göze çarpıyordu...
-
Güzel özet olmuş. Ne denilebilir ki...
Chick amca yine mukemmeldi!
Çaldıklarına seyircileri dahil ederken seyircilerin pitch i tutturamaması da komikti biraz =)