Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: TürkRock

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Albüm :: TürkRock
  • moryellll • 6 Aralık 2006 00:00 • #624137
    hakkaten hea ne alcam bu albumu artık duymaktan nerdeyse kuscagımız sarkılar bunlar cok kotü cidden ama yaaa..:((
  • CloSeD_ • 6 Aralık 2006 00:00 • #624138
    secenek az üretim yapmaya elverişsiz topluk aynı şarkılar:D alın dinleyin işte isayana gerek yok bunun böyle olmasının sebebi toplum yapısı 3. Şebnem Ferah - Can Kırıkları
    4. Ogün Sanlısoy - Bilmece
    2 şarkı ie de gerisi şarkı işte
  • grupcrash • 21 Aralık 2006 00:00 • #624139
    Bence Rock adına güzel olmuş, ülkemizde Kerrang Dergisinin Cd'leri ya da kuschell rock gibi toplamalar yapılmıyor. Beğenmeyen almasın diyeceğim ama zaten bu albümü ancak poprock dinleyenler ya da rock'ı yeni keşfedenler alır. Yine de çok kötü yorumlara katılmıyorum. Toplama toplamadır. Yaşasın rock!
  • ergn7 • 23 Aralık 2006 00:00 • #624140
    evet güzel çalışmalar var ama daha seçkin isimlerin bir araya toplanmasını terih ederdim böyle herkesten bir şarkı olacağına en 5 rock şarkıcı ya da sanatçılar olsa daha iyi olurdu bence.........
  • syarar • 6 Ocak 2007 00:00 • #624141
    Bence Rock adına güzel olmuş, ülkemizde Kerrang Dergisinin Cd'leri ya da kuschell rock gibi toplamalar yapılmıyor. Beğenmeyen almasın diyeceğim ama zaten bu albümü ancak poprock dinleyenler ya da rock'ı yeni keşfedenler alır. Yine de çok kötü yorumlara katılmıyorum. Toplama toplamadır. Yaşasın rock!

rock'ı yeni keşfedenler bunlarla mı başlamalı
    bulutsuzluk özlemi,şebnem ferah,mavi sakal,demir demirkan
    vs vs.. gibi kilometre taşı olmuş isimler yok da iki günlük kişilerle yukarıdakileri mi dinleteceksin yeni başlayan kişilere.. YUH derim
  • keremklover • 7 Ocak 2007 00:00 • #624142
    sweety listen süper ama biraz ekleme ve ya düzeltme yapabilirmiyim?
    1.mor ve ötesi-parti
    2.şebo-delgeç
    3.dorian-yeniden hayata
    4.çilekeş-ardıma hiç bakmadan
    5.kurban-yine
    6.bulutsuzluk özlemi-güneye giderken
    7.emre aydın-afili yalnızlık
    8.duman-sen ben
    9.redd-mutlu olmak için
    10.yüksek sadakat-kafile
    11.anima-joker
    12.demir demirkan-hayat nedir
    13.vega-elimde değil
    14.feridun düzağaç-unut beni
    15.ogün sanlısoy-bilmece

bence böyle ! bazıları baya anostalji oldu ama olsun
  • maniac_dead • 22 Ocak 2007 00:00 • #624143
    keremklover'ın listesinden cok farklı degil ama benımkide biraz nostalji oldu=)
    1.Şebnem Ferah-Delgeç
    2.Duman-Yanıbaşımdan
    3.Ogün Sanlısoy-Hadi Beni Güldür
    4.Demir Demirkan-Rüzgar
    5.Mor ve Ötesi-Kördüğüm
    6.Çilekeş-Ardıma Hiç Bakmadan
    7.Dorian-Yeniden Hayata
    8.Hayko Cepkin-Son Kez
  • keremklover • 24 Ocak 2007 00:00 • #624144
    yok be maniac seninki çok nostalji değil hepsi son 2-3 sene parçaları!ama güzel yinede!
  • pisiko_özge • 1 Şubat 2007 00:00 • #624146
    ya kapak off çirkin ya biraz daha yaratıcı olsalardı çok süper olucaktı gribin yerine dorian ın ger gör beni şarkısını koysalardı .içleinden beyendigim şarkı sadece ogün şanlısoy bilmece o kadar keşke birazdaha yaratıcı olabilseydiniz üstünde ugraşsaydınız