-
Fiyat uçuk değil mi?
-
az bile
-
neden?
-
çünkü bu ülkede ismail yk(sadece bir örnek) denilen bi adama 50 ytl verip sorgulamayan insanlar var, bence 15 ytl'yi bu konserde tek başına akın eldes haketmiştir zaten....
-
bence de fiyat uygundur gerçi balans gibi biyerde...
üstelik pinhani'nin cok değişik bir stili var ve şarkı sözleri oldukça sıradışı ama eğlendirebilir sizi grup sağlam Akın Eldes sapasağlam uygun bi anınıza denk gelmesi gereken konserlerden...
-
5 milyona gitmek isteyen arkadaşlarmı vardı.. 15ytl paramı üfff ya.. bos konular..
-
"Fiyat uçuk değil mi?" diye bir soru sorabilen bir insan, konser kültürü olmayan bir insandır.
Pinhani gerçekten iyi bir yolda.
Asıl ilgilendiğim Akın Eldes. Müthiş bir insan ve müthiş bir gitarist. Kaçırılmaması gerekiyor.
-
pinhani bir de yanında akın eldes varken bu soru çok anlamsız olmuş gerçekten... gitme imkanım olsa damlardım:(
-
diye bir soru sorabilen bir insan, konser kültürü olmayan bir insandır.
Pinhani gerçekten iyi bir yolda.
Asıl ilgilendiğim Akın Eldes. Müthiş bir insan ve müthiş bir gitarist. Kaçırılmaması gerekiyor.
5 Aralık 2006 Salı | Yazan: Sıkıcı
Pinhaniyi daha önceden izledim ve aylardır dinliyorum.Ancak 15 lira bir konser için fazla geldi bana ortalama 10 lira civarı bu mekanda konserler izleyebilirken bir anda 15 lira olması gerçekten bana fazla geldi.Ha bu gitmeyecem demek mi?Hayır yinede oradayım.
-
fıyat gayet normal bencee bır sorun goremıyorum
super bır grup bence ozellıklee ıstanbul ve unutuldular sarkısı superrr