-
gorunuse gore guzel olacak ..
-
80'ler rock olsaydı iyi olurdu.(hard & heavy,klasik rock) cinderella,poison,dokken,white snake vbg...)
-
80s hard rock falan olsaydı çok daha süper olurdu gerçekten ama c.c catch olsun çamurdan olsun.self control parçası bu devirde bile aniden bi bilgisayar oyununda karşılaştıgımda ya da yolda yürürken bi dükkanın küçük hoparlörlerinden kulagıma gelginde bu kadına olan hayranlıgım daha da artıyo..80s olsun disco olsun pop olsun...ben genelde rock ve heavy tarafını tercih ediyorum ama:))80s olsun...sabahın ilk ışıklarına kadar tam gaz olsun..sonra gelecege dönüş:))))
-
yaş sınırı var mı??:)
-
bence de 80ler hard rock olsaydı çok daha iyi olurdu!!!! daha cazip gelirdi şahsen banaa..
-
hiç farketmez 80'ler olsun yeter!! keşke gidebilsem sınav yüzünden konser falan gidemiyorum ah aah!!
-
80 leri sevmeyen yoktur aslında ya herkes bi şekilde duyunca bi şeyler hissediyor. cok kalabalık bir gece olacak heralde...
-
Çalan dj Mustafa Koz yakın arkadaşım ve kendisinin müzik bilgisi, zevki ve arşivinden + önceki performanslarından aldığım referansla söyleyeyim bomba gibi bir gece olacak...
Kesinlikle kaçırmayın çılgınlar gibi eğlenmiş bir şekilde geceyi noktalayan insanlardan biri olun...
-
Sezonun En Büyük 80ler Partisi…-
Party -- 80s-- Everybody Loves---
Arkadaşlar günlerdir tüm üniversitelerde tüm sokak ve caddelerde afişlerini gördüğümüz 80leri seven herkes tarafından konuşulan partiye sadece 1 gün kaldı… Stone Age DJs ve Mustafa Koz un çalacağı en sevilen 80ler parçalarıyla tüm gece boyunca sınırsız eğlenceyi kacırmak istemiyorsanız o gece orada olmalısınız. Bu güne kadar gercekleşmiş en büyük 80ler gecesine hazırlıklı olun…
Eğer önceden biletinizi almadıysanız erken gelmenizi tavsiye ediyoruz.
Yer: Rıddım Orta Kat (Sıra Selviler Cad. No: 69/1 Beyoğlu – Eski Kemancı)
Tarih : 16 Aralık Cumartesi 22.00
Giriş : 15 YTL
-
80ler hard rock\glam party olsaydı yıkılırdı :)