-
Ooo Nem sayesinde dinlemiştim ilk Peyk'i iyilerdi çok.
-
bir şarkılarını dinlemiştim ve çok beğenmiştim.
-
Herkez benim çamur atığımı söyleyecek ama olsun. ben izlenimlerimi, doğru bildiğimi yazayım. kimse ile de polemiğe girmek istemiyorum.
Şarkının A güftesi "Black - Everything is coming up roses"
You don't believe me
I can tell it by your eyes
There's a kind of magic to be had from your lies.
I used to say that today is like tomorrow
Piyanolardaki geçiş tınısındaki melodi de "Depeche Mode - Music For The Masses" albümündeki şarkılardan birinin menzurlarından biri (albüm şu anda elimde değil şarkı ismini söyleyemiyorum:( yüzlerce defa dinlediğim bir albüm olduğu için kulağıma direk takıldı )
etkileşim elbette olacak buna çıkıp kimsenin karşı çıkacağını zannetmiyorum. şarkının konpozisyonunu B-C kısımlarını güzel buldum ama akılda kalıcı lokomotif bir bölümü de olmalı şarkının.
başarılar.
-
Değişik Bir Tarz..Türk Gruplarından Kolay Kolay Duyamıyacağınız Bir Soundları Var Bence..İnşallah Tutar Ne Diyelim..Allah Yollarını Açık Etsin.
-
güzel bi şarkı beğendim şahsen
-
Albümü almadım sadece sitedeki klibi izledim..Yaptıkları iş kaliteli ama tarzım olmadığı için sevmedim..
-
parcayi hic begenmedim.ayrica animasyon kliplerden nefret ederim :P
-
Güzel güzel pek güzel, albümü edinip diğerlerine de bakmak lazım.
-
süper ..çok beğendim, değişik bir tarzları var, farklılar. Peyk' e başarılar
-
animasyon klipleri sevmeyenler kafilesindenim (istinalar kaideyi bozmaz) iki dizesiyle şarkı sözü etkileyici gibi gözükse de albüm alacak kadar etkilemedi beni belki bu tarzı dinleyenler için güzel bir örnek teşkil edebilir ama benim tarzıma uygun degğil başarılar peykee