Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Morrissey Eurovision'da mı?

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Morrissey Eurovision'da mı?
  • apathetic magp • 13 Ocak 2007 00:00 • #625405
    türkiye birinci oldu bunu anladım =)))))))))) ama yönü tespit etmiş değilim =PPP
  • katl-i wacip • 15 Ocak 2007 00:00 • #625406
    valla olmasa daha iyi olurdu morrisey böyle siyasi sahnelerde görünmesin bence -
  • kkkgoatbari • 24 Ocak 2007 00:00 • #625407
    eurovision gibi yüzeysel bi yarışmaya "morrissey" gibi bir ozanın katılmasının haberi üzdü beni, bi morrissey fan'ı olarak :(
  • Gridlock • 5 Şubat 2007 00:00 • #625408
    Marr'ın Smiths'i niye dağıttığını şimdi daha iyi anlıyorum. Niye Morrissey ile beraber tekrar çalmadığını daha iyi anlıyorum.
    Bunun söz konusu olmasına bile "yuh" diyorum.
    Bunun söz konusu bile olması çok acı. Bu yarışma sadece ülkelerin egolarını tatmin etmek için yaptığı bir yarışma.
    Rumlar Yunanlılara oy verir. Bize oy vermez. Bize oy verince de Kıbrıs konusunda göz kırptı denir.

Kenan Doğulu'ya başarılar...
  • bdisaster • 5 Şubat 2007 00:00 • #625409
    eh yuh..Nasıl yani yahu? Bence bu tür yarısmalarda bu denli profosyonellerin yarısması hata.Ne gerek var?Ülkeler arasındaki muzik adına bnu cekismenin manasını bilmiyorum ki bir de Morissey'in katılım talebi de enteresan..Eee katılsınP?sonra? Yani simdi İng. sondan besinci oldu diye tüm dünya İng. muzikte cok kötü mü diyorlar?
    Neyin ispatını neye vermeye calısıyorlar ben bunu anlamıyorum yahu.
    Bir de laf gelince Türkiye cok milliyetci ve ırkcı bir millettir.

Laf ola beri gele işte.
    pöf.