-
evergrey'e tapıyorum geçen sene gidemedim ...şimdi yaş sınırı diyo kafamı vurucam duvarlara...
-
nasıl bir mantıktır.Hayko Çepkin'le Evergrey aynı sahnede.anlamadım gitti!!...
-
ben mi yanlış okuyorum, evergrey hayko cepkin'e alt grup olmuş :)
-
bi ön grup vakası daha... aynı şey sebastian bach ın ilk istanbul konserinde de olmuştu o zaman da ön grup ogün sanlısoydu,guns n' roses konserinde de bu olay tekrarlandı ve ön grup olarak alakasız bi punk-rock grubu çıktı,şimdi de everygrey ve hayko cepkin.. sadece komik...
-
Biletlerde Comma yazıyordu fakat iptal olmuş son anda...demekki hayko cepkini çıkartmaya karar vermişler, de pek yerinde bir karar olmamış...kusura bakmasınlar ama "seyirci saygılı olsun" diyorlar her konserde, ama bu konserde o adamı sahnede tutmaz o seyirci...
-
Evergrey bilmiyorum ki aslında progressive deyince aklıma sadece DT geliyor ama .. ? dinlemedim hic bakayım biraz
haber icin tesekkurler
-
daha komik bir şey olamaz.. evergrey & hayko cepkin :))))
-
e bi de o var !
-
evet hayko cepkinle evergrey bir tezat oluşturmuşlar, gayet komik:) bu arada evergrey 22:00 da çıkıcak hayko ise 00:30 da yani evergrey haykoya alt grup olmuş :) böyle yapılmış çünkü haykoyu dinlemek istemyenlerin gitmesi düşünülmüş, iyi bişey aslında, ön grup olsa dayanamazdı seyirci, ya o değilde yazık olcak haykoya kimse kalmıycak, ben dahil:) şimdi git orda more than ever, masterplan, a touch of blessing dinle sonra son kezz gölgemden gölgeeğğ koptuğğ olmaz olamaz:)
o değilde comma çıksa süper olacaktı ya, stonegard içinde iyi grup diyolar...
-
adamın bütün güveni kırılır yau mzkten soğur insan...haykodan daha iyi biri çıksa bile evergreyden sonra kendini hiç iyi hissetmez heralde...