-
klasik gitar kırar umarım yine :)
-
Mygitar forumlarındaki iğrenç tavrı ve youtubeda genç müzisyenleri aşşağılamasının ardından kendine zerre saygımı bırakmamış şahsiyettir. Hiç bir konserine bundan sonra gideceğimi sanmıyorum..
DaRKNeSS
-
O kırılan gitarların herbir kıymığı kırılırken zevk alanlara girsin!
-
İnsan yapabildiği herşeyi yerli yersiz göstermemeli bence... Bi duruşu olmalı müzisyenin, bi elinde Jackson/Charvel, diğer elinde klasik gitarla birbiriyle alakasız şeyler çalan adam bunların yanında ağzıyla da kuş tutsa pek bi olayı yok gözümde...
-
Ben bir konserine gitmiştim. Çok güzel çalıyor ama fazla daldan dala atlıyordu. Söyleyecek, yapacak çok şeyi var belki ondandır. Bu tarz virtüözleri normal müzisyenlere olan bakış açısıyla değerlendirmemek gerek.
-
hasan baba parçala gitarları, yakışır...!
-
akrobatik hareketleri ile bir gitar kırma şölenine dönüştürürse, tadından yenmeyecek organizasyon olur. çok çok iyi klasik gitar çalar; kesinlikle bir lafım yoktur ama klasik gitarı ne kadar iyi çalıyorsa, electroyu da o kadar kolpa çalar. zoom 505 vari tonlarla karambol malmsteen doğaçlamaları yapar. kolla abuk subuk oynar. kendini beğenmiş bir adam olmasa, şunların hiç birin yazmazdım ama; herkes erkan uğur değil tabi, olmayınca olmuyor sultanımmm.
-
leviathan erkan ogur'un soyadını espri olsun diye uğur yazdın sanırım...yani ben öyle olmasını temenni ettim şu an ...
-
Erkan Uğur başka heralde. Uğur Böcekleri'nden değil miydi o? :P
-
leviathan erkan ogur'un soyadını espri olsun diye uğur yazdın sanırım...yani ben öyle olmasını temenni ettim şu an ...
24 Ocak 2007 Çarşamba | Yazan: alhambra
yok bildiğin yanlış yazmışım.