-
Davul'un Canlı olduğuna eminmiyiz?????
-
arkadslar günümüzde cok fazla olanak var ama hepsi para gerektiriyo öyle havadan kayıtlar kötü falan diye evinizde rahat kotulklarınızda atıp tutmayın sonucta yapılan ilk iş saygı göstermek lazım müzik te önemli olan samimiyet ve melodi vb. dir kayıtları dinlemezsin :) gerekirse duyguları dinlersin.
genel bir görüştür benim ki bu albüm için konuşmuyorum.
-
valla muthis sarkilar..gayet basarili
-
3 şarkıyı da dinledim,, kötü.. çok kötü hemde.. hiç özenilerek yapılmış gibi durmuyor..
-
okan ve canik sevdiim arkadaşlarımdır..İyi veya kötü çok fazla emek ve para gerektirdiğini biliyorum.. Ne diyim,, Yolunuz açık olsun Kzans..
-
kimileri yazmış bu işler oturularak yapılmıyor diye... ama bu arkadaşlar oturarak yapmış o kesin...
eğer bir piyasaya giriyorsan müşteri memnuniyetini göz ardı etmeyeceksin. kötü bir kayıtla nasıl albüm çıkarılıyor anlamış değilim...
-
nerden çıkıcak bu albüm ??
-
işteee buuu "Kzans" yolunuzz açıkk olsunnn arkadaşlarrr...
-
Bi album yapyorsanız insanlara daha kaliteli kayıtlar sunmak zorundasınız.Bunun yenı grubuz şartlarımız el vermedi gibi cevapları olamaz.Album bu basite indirgemiyelim arkadaşlar.Ondan kayıtlar kötü ama bunlar demo gibi geldi.Albumde daha profesyonel kayıtlar kullanılcaklardır.Müzikal anlamda biraz klasik kaçmışlar.
Genede emektir saygı duymak lazım.....
-
Açıkçası çok farklı geldi bana bi okadarda gelecek vadediyor..ilk kez burda denk geldim umarım albümün diğer şarkılarıda bunlar gibidir..birde farkettimki yorumlarda bi taraflılık var..grup hakkında bilmediğimiz bi ayrıntı varsa açıklık getirin de dinlemeyelim
herşeye rağmen ben begendim ve destekçisiyim