-
böytle muhteşem bi organizasyon böyle absürd bir güne konularak ancak baltalanır yahu. 1 gün sonra çok önemli bir sınavım olmasına rağmen yine de orada olacağım. Hiç bir güç engelleyemez beni. Bu arada "up_to_fly" sana kesinlikle katılıyorum. Jimi babanın şarkılarını coverlayabilecek ve aynı ruhu verip çalabilecek çok az adam var bu dünya da ve kesinlikle Asım Can Gündüz onlardan biri.
-
Güzel bir akşam olacağa benziyor! :) Umut'u (pipijan) da izleyeceğiz nasip olursa! ;p
-
Herkesi bekliyoruz arkadaşlar çok güzel bir gece olacak...Birdahakini iple çekeceksiniz....
-
evet çok güzel olcak gidiy
oruz ama perşembe olması çok kötü yaa...
-
inanılmaz gece, sahte rakı coşturdu, stormy blues band kopardı, asım can finale imzasını kendi tarzıyla imzasını attı...
kaçıranlar için üzgünüm çünkü çok iyiydi...
koçumsun ali...
-
virtüöz bi türkdür kendisi şov adamıdır ama kaçırılmaması gerekn tekniğe sahip şişman sevimli bi insan o.asım can gündüz.evet bu doğru.boku yedik şarkısına bayılıyorum
-
İddialı bir laf edeceğim ancak buna yürekten inanıyorum. Dünyada Jimi'yi en iyi cover edecek adam Asım Can'dır. Kendisini sevmeyebilir, stilini beğenmeyebilir, yaptıklarından hoşlanmayabilirsiniz ama çok çok iyi bir yorumcudur.
5 Nisan 2007 Perşembe | Yazan: up_to_fly
İddialı bir laf edeceğim:Çok doğru bir yorum yapmış arkadaşımız
-
...stormy blues band...
alicengiz yenisini sabırsızlıkla bekliyoruz