-
Hergün için tek günlük biletler satışa çıkmıştır. Tükenmeden alınız lütfen :)
Tek günlük bilet fiyatı şuanda : 58.25 YTL'dir. Bilginize.
-
Bileti aldığımda gördüm :)
Hizmet bedeliyle birlikte toplam : 65.00 YTL yapıyormuş :( (tek günlük)(4. gün)(Marilyn Manson,The Long Blondes,The Horrors,Brakes,Rashit,Kafabindünya,Ars Longa,DDR,Gren,Dinamo 103.8 DJ'leri)
-
tim booth bizim için söyleyecek. o söylerken ben ona bakıyor olucam!! olmaz öyle şey inanmıyorum ben.
-
allah kahretsin duman iptal oldu ama neden oldu bilen var mı? (radar live 2007)
-
Naçizane bu satırları festival alanından yazmaktayım. İlk gözlemler pek iç açıcı bir festival gibi gözükmedi gözüme ^_^ Dün gece Duman'ın iptal olduğu haberini yeni aldık. Sevmesem bile organizasyonun büyük bir eksikliği. Yönetimin içerisinden gelen habere göre duman fiyatı 2 katı yaptığı için listeden anında çıkarılmış ^_^ İlk gün pek kalabalık değil. GRJ tayfasından pek çok insanla karşılaştım. Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak. Seyirciden çok çalışan olduğunu belirtmek isterim ^_^
DaRKNeSS
-
the magic numbers da sahne alacak burada yazılmamıs ama tarzları indie denılebılır fena grup degıl
-
Anıl olm ben tvden bakıyorum da ilk grupları izleyen 10-15 kişi vardı :D Allah korusun öyle konserden :)))
Şu anda magic numbers var sahnede. Hiç değilse 100 küsür kişi toplanmış :) Ama ne olursa olsun festival ortamı işte.. Millet yiyişiyo biz bakıyoruz :))))
-
Tuncay yanlız lafımı yedim galiba çünkü hayvani bir kalabalık var şu an alanda ^_^ Juliette çıktığında yer gök inledi ^_^ Marilyn çıktığında adım atmaya yer kalmayacak gibi. Burda çalışmak güzel yav ^_^
DaRKNeSS
-
hey millet!! bu konserde fotoğraf çekeniniz var mı?
bana lazımlar da :)