-
şuna şenlik demiyolar da :D
sanatçı insanların hali başka oluyo işte be :)
-
17 Mayıs Aksamı Sahte Rakı Muthiş Bir Konseri ile Festivalde olacak 23:30 da...
-
çünkü bu bir şenlik degil.
sadece bu konserlerle sınırlı da değil.
müzik haricinde, eğlenebileceğin sanata dair, birçok şey var. ;)
-
@livesong
üniversitenizi şiddetle kınıyorum.
zira bizde yavuz bingöldür,levent yükseldir,grup gündoğarkendir,grup kıldır,grup tüydür sahne alıp,ortamda bi mangal-rakı-meze-çizgili pijama-uyuklama havası estirilmişken;sizdeki bülentortaçgilli,sahte rakılı,ayriyeten sanat etkinlikli ortamı,ilaveten tüm bunları bayram havasında yaşamanızı esefle,kınım kınım kınıyorum. :Pp
bizde de vardı gerçi etkinlik..gondoL feLan vardı.. böühüü.. çok doluyum lan! :/
-
ilk gün çok eğlenceliydi.. hem müzik hemde her türlü etkinlik var.. organizasyonu yapan/görev alan tüm mimar sinanlı arkadaşlara tekrar teşekkür ederiz..
-
daha bitmedi, bitmedi.
neler var neler.
buraya 5 gün boyunca gercekleşecek tüm program yazılmamış.
onlar da yazılsa, ooof, oof..
-
15 Mayıs yani bugün MERLYN saat 16:00 da sahnede, ruhunda rockn roll ruhunu hala yaşatan herkesi bekliyoruz..
-
14 mayısta ikinci sırada IN VIVO olarak çıktık sahneye ama bülent ortaçgilin 1.30 saatlik sound check yapcak olması sebebiyle 4 şarkı çaldıktan sonra sahneden indirildik.. organizasyon daha iyi olmalıydı.. 4 şarkı hakaret gibi oldu:) olsn eğlendik.. bizi dinleyenlere teşekkürler:)
IN VIVO vokalisti
-
orda olmak isterdim
-
şimdi sizin MERLYN oldugunu anlıyorum.:)
ama sound check' iniz cok uzun sürdügü için, (ilk parcayı calmanızı cok bekledik) ve prova saatimizi kacırmamk için okuldan cıktık.
umarım iyi geçmiştir.
basarılar..