-
Mükemmel bir haber. Sabırsızlıkla bekliyorum albümü..
DaRKNeSS
-
ellerine sağlık...
-
çok sevindim. bu albümü sabırsızlıkla bekliyordum:) bu da diğer albüm gibi başarılı olacaktır.
-
yeni albüm için sevinmemin yanında çok sevdiğim bi insanın bu kadar başarılı olması beni çok mutlu ediyor örnek alınması gereken bi insan
-
"Turkish Malmsteen", umarım bu sefer kendi stilini geliştirmiştir.
-
biraz önce dream tv de izledim.gene hayal kırıklığı.sen oraya virtüöz rock yapmaya çıkıyosun.ama vokalistin detone oluyosa yaptığın virtüöz rock olmazki.Albüm sounduyla konser soundları bir değil.Canlı yapsa yaptığı hareketleri dünyalarımı vericem ama tık yok.
-
Dream Tv gerçekten neydi öyle ya.. Virtiöz diye çıkıyor, şarkının %90 ını ritm gitarlık yaparak geçiriyor ve hatta onu bile hatalı çalıyor; üstüne soloyuda baya bi yanlış çalıyor.. Bu mu virtüöz.
Dream Tv deki o aksilik için sadece monitör belki yoktu kendini duymuyodu dicem fakat yani dibinde amfi var imkansız gözüküyor.
-
yuxexes'te önlerinde oturuyoduk arkadaşlarla. evet hata yaptı bikaç kere her ne kadar bahane olmasada o kadar koşuşturma içinde prova yapamadıklarını kendiside söyledi. zaten orda yaptığı ufak hataları normalde yapmadığını bilen bir kitlesi var. eğer albüm sounduna yakın(asla 1e1 olamaz) bir canlı performans istiyorsanız Cem Köksal featuring Joe Lynn Turner Live dvdsini alın veya www.cemkoksal.com sitesinden bikac video izleyin çok önyargılı yaklaşıyorsunuz bence..
yuxexes performansınız için kutluyorum bu bir ilk sizin için yanılmıyorsam.
albüm içinde kutluyorum..klibi 4gözle bekliyorum.
-
Ben kendisini virtüoz olarak degerlendiremiyorum. Eger virtuozite buysa, taksimden her gece 10 tane adam ayiklarim virtuoz diye. + kendileri yurtdisinda aniliyormu, hic sanmiyorum, buda cok anlamsiz bir belirtme olmus tanitim yazisinda.
dun gece yuxexes'te de izleme sansi buldum, bir profesyonel olarak yapilamamasi gereken hatalar bir kenara, muzigindeki siradanlik beni yikima ugratiyor. Yani sarkilar sanki bana sadece yapilmak icin yapilmis gibi geliyor, hic yaraticilik, duygu vs bulamiyorum. bilmem anlatabildimmi...
-
cem köksal çok sesli müzik üreten bir müzisyen. ve sahnede elbette albüm performansını sergilemesi beklenemez, ancak albümdeki parçaları da taksimde sokaktan ayıkladığı adamlara yaptırmıyor, emeğe saygı duyun gidin albümünü alın dinleyin karar verin, seviyeli eleştirin yok albüm almıyorsanız dinlemiyorsanız zaten albümünü dinlemediği bir müzisyeni eleştirmeye kimsenin hakkı yok. bizler
burada hepimiz müzik ile uğraşan, çabalayan insanlarız. oturduğumuz yerden konuşmak yakışıyor mu?
bence kendine yakıştırana yakışıyor yalnızca.
ben kendime yakıştıramıyorum.
yakıştıranlar devam etsin. albümü bugün aldım şu an dinliyorum tek kelime ile harika.