-
arkadaşlar bu organizasyone kimler gelcek yani istanbulda kimler olcak bilen?
-
siyasilerin koltuk kavgasından kültür-bilinçlilik-dünya gibi konulara ne kadar ilgi gösterdikleri ortada. güzel bir organizasyonla sponsor bulunabilirdi ancak bunun başında hükümetin bir tavrı olması gerekirdi. elbette ki kyoto'ya abd ile beraber karşı duran akp hükümeti buna da ilgisiz kalacaktı. bize de şu anda bunu ntv den izlemek kalıyor sadece.. ntv'ye ve bunu halen listesinde tutan garaj'a teşekkürler...
-
yalan oldu bu haber su an ntv de hamburgdakı konserı ızlemekteyım neden yayınlandı ana sayfada anlamadım :)
-
mükemmel bi amaca hizmet eden kaliteli bi organizasyon...
-
garaj.org yalan olmuş ya:))
-
Böyle bir organizasyonda İstanbul'un son anda devre dışı kalması utanç verici.E tabi geri kafalı zihniyet ne anlasında destek olsun.Kültür bakanına benden selam olsun.
-
metallica'yı ölmeden bir dünya gözüyle seyretmeyi isterdim.
zaman kavramından yoksun 4 koca adam:)
bu ülkede yaşamanın bedeli bu işte çürümüş beyinleri getirip lider koltuğuna oturtursanız olucağı budur.sonra vatan haini diyorlar böyle söyleyince...türklüğümden birşey inkar etmiyorum ki.neresi güzel türkiye'de yaşamanın?
-
yazık oldu türkiye'ye!sabahtan akşama akşamdan sabaha kadar izledim!umarım verimli olmuştur!insanları bilinçlendirmek önemli olan!son kalan kutup ayıları çok tatlıydı kısa film olarak!
-
garaj.org yalan olmuş ya:))
7 Temmuz 2007 Cumartesi | Yazan: teomen
Yalan olduğunu düşündüğün bir sitede ne işin var?
-
rezalet
...