-
2005 iiidi hemde çok iidi zaten buna kimse itiraz etmiyor ama ülkemizde yapılan en iyi rock muzik organizasyonu bu arkadaşlar en iyisi oldu diye gitmicezmi gitcez tabi ki yeterki 2005 deki gibi yapmur yağmasın kornumu dinlicez diye sudan çıkmış balık olmuştuk
-
1 kere gittim 2005te ve mukkemmeldi!gecen sene indirimli bilet aldık ve gelen grupları gorduk tm muse eyvallah guzel placebo da eh ama sonucta değmicek bişeydi bu yılda oyle gozukuyor manic street peachers ben bunu evde de dinlerim aynı zevk(ama c.of b.gelirse dusunebilirm:D) ama şaka bi yana bu yıl çok saçmalıklar olmuş demin resmi sitesinde forumu okudum internetten alınmak zorunluymuş ve istanbul ve ankaraymıs sadece! bu nası bişey insanları tamamen koyun! yerine koyup paranızı verin bi kazanalım da siz ne yaparsanız yapın demek!!ben gitmeyi hiç dusunmuyorum ve gidicek arkadaslarında bi daa bosu bosuna 100 lira ya da 150 liralarının yanmamasını dilerim(ki içerisinin ne kadar pakalı olucagını dusununce bir de)ama tabi ki banane kim gelmiş kim gelmemiş ben oraya giderim kampımı yaparım ya da oglum biz gittik soyle yaptık boyle yaptık diyecek arkadaslarada bol egelenceler.Dinleyicilerin bir daha dusunup karar vermeleri lazım bence bu kdar para boyle bi organizasyona verilirmi?ve 25 mayısta deniyor ki 31 mayısa kadar indirimli biletlerinizi alabilrisiniz!! gidicek olan butun muzik sevmeyenlere iyi eglenceler....
-
ulkemizde yapılan en iyi rock festival değil sadece yabancı tanınmış gruplar oldugu için boyle ama bu yıl yapılcak olan Turk Rock festivali bundan çok çok daha iyidir bana gore turkiyenin en iyileri orda ve daha iyi bir fiyata...
-
ikinci head liner grubu açıklıyorum.....
franz ferdinand ..resmi açıklama pek yakında...
-
Within Temptation da geliyo diye biliyorum
-
iyiki kimle bilmiyor he..
-
The Smashing Pumpkins,chris cornell,Manic Street Preachers
franz ferdinand ,Within Temptation ,pentagram....
açıklandı...
-
ee ben demiştim ..
-
Pentagram da eklenmiş süper olmuş ama tabi gidemedikten sonra..=( Tv den takip etcez artk....
-
2005 efsaneydi ya.. hala bileklikler duruyor.. 2006 benden pas.. televizyonda bile izleyemedim.. hayırlısıyla 2008 iyi çıkar inşallah :)