-
ya gerçek festivaller gibi değil istanbuldakiler gibi değil yani çok basit ve can sıkıcı ama o bölgeye hitap edebilir orda o kadar insan varsa tabi:)))))))))))))))))))))
-
valla sırf eğlenmeye gitcem hatta 10 milyonsa 10 tane bilet alcam aahahaha.. çok fazla gereksiz grup var ama ben yüzerim o sırada karı marı valla iyi eğlenirim gibi !!
-
Catafalque , Nekropsi , Anima . Gitmeye değebilir sanırsam .
-
yarım saattir bakıyorum hala ikna olamadım. Catafalque'ı daha yakın yerde izlesek olmaz mı? sıkıntıdan da kurtulmuş oluruz...
-
fiyat süper ya
-
benim için Bulutsuzluk Özlemi yeterli, gitcem allahın izniyle :P :)))
-
festivallerin bu kadar karı kız görme elleme hatta bilumum yakın ilgi gösterme(anlayan anladı onu) mekanı olarak görüldüğünü bilmiyodum...
söylicek bişey bulamıyorum. çok şy var aslında ama terbiye bozmaya değmez. festivalleri bu gözle gören kitle var tamam ama bu kadar pişkin olmayın ya. müzik konuşun mümkünse biraz da. müziği kullanıp piyasa yapmaya benzemez her şey. ayrıca izmirde olması bi avuç insana hitap ediyo olduğu anlamına gelmez eğer öyleyse sen o bi avucun içinde olmazsın olur biter. iyi de olur.
beğenmeyen gitmezz!!!
-
yetersiz.
-
hipotalamus a kesınlıkle katılıyorum festivallere bu gözle bakıyorsanız zaten bu sitede işiniz olmasın müzigi kullanmayalım lutfen..
bu arada kucuk bi düzeltme zeytinli rock fest izmir de degil balıkesir dedir:)
-
Aydilge, Catafalque severim bu ikisini.. Ç.kaleyede yakın neden gitmeyeyim =)