-
Arkadaşlar şu anda jazz center ile konuştum ve böyle bir workshop'ın olmadığını söylediler?
-
ya çıkarsa !!!
-
çok seviyorum ama gitmiciiim :(
-
bu adamın resmi var odamda..
ama kim bimiyorum xD
-
Fiyat konusunda şaşıran arkadaşlar bu sadece workshop konser değil, 45 ytl olan öğrenci konser bileti fiyatıydı. workshop dedikleri olay karşılıklı konuşma ile geçen mike stern'in müzik hakkındaki görüşlerini falan anlattığı ders niteliğinde bişey olacaktır. çok kısa birşeyler çalabilir yine de.
-
ayrıca şimdi jazz center'la konuştuğum kadarıyla yarın ki workshop belli bir sayıya ulaşılırsa olacakmış. Aksi taktirde workshop organizasyonu olmayacakmış.
-
Atölye'nin iptal olma durumu yokmuş.Daha demin Senkop Müzik ve İstanbul Jazz Center ile konuştum ve organizasyon sahipleriyle iletişime geçtiler.Onlardan gelen bilgiye göre katılımcı sayısına göre bir tavırları yokmuş.Her halukarda gerçekleşecekmiş. Bence Çarşamba günü saat 16.00 ya konulmuş bir atölye Mike Stern ün gerçek hayranlarına yönelik bir durumdur.Kitlelere yönelik bir durum olsaydı haftasonunu beklerlerdi.Kendi kendine "Gelmişken Atölye yapalım bi de" dediğine inanmak istiyorum :)
-
Atölye var...Yarın saat 16:00...İptal durumu yok...
-
Arkdaşlar herhalde normal atölyelerde olduğu gibi değildir ama genede bileniniz varsa, bizimde gitar getirmemiz söz konusumu?
-
gidebilmek nasip olsaydı keşke :(