Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

1800 gitaristle "Smoke on the Water"

Bu konu şu haber ile ilgilidir: 1800 gitaristle "Smoke on the Water"
  • TaNZa • 3 Ağustos 2007 00:00 • #630526
    boş işler bunlar
    29 Temmuz 2007 Pazar | Yazan: TaNZa

"kime neyi katılamaya çalışıyorsun?neyin peşindeşin arkadaşım?
    çık git gelme siteye bir daha boş adam"

"ben bu sitenin değerli bir üyesi olarak sizi 7.2 koala şiddetinde kınıyorum."

ve tnz : "değerli-değersiz yorum yapan garaj üyelerine;

bir habere yorum eklemeden önce oturup düşünün ey üyeler! "neden yorum yapıyorum?","amacım ne?" gibisinden sorularla kendinizi sorguladıktan sonra esas amacı kavrayacağınızdan hiç şüpheniz olmasın.Kavrayamayan üyeler için; [Yapılan yorumda o habere karşı düşündüklerinizi,en önemlisi kendi görüşlerinizi diğer üyelerle paylaşmaktır amaç...] şimdilik bu kadar esen kalın

tnz
  • Soulforger • 3 Ağustos 2007 00:00 • #630527
    bir habere yorum eklemeden önce oturup düşünün ey üyeler! "neden yorum yapıyorum?","amacım ne?" gibisinden sorularla kendinizi sorguladıktan sonra esas amacı kavrayacağınızdan hiç şüpheniz olmasın.Kavrayamayan üyeler için; [Yapılan yorumda o habere karşı düşündüklerinizi,en önemlisi kendi görüşlerinizi diğer üyelerle paylaşmaktır amaç...] şimdilik bu kadar esen kalın

tnz

Benim de sana bir tavsiyem olacak , başkalarının yaptığı bir şeyin gerekliliği hakkında yorum yapacakken kendi gerekliliklerini değil , yapanların önceliklerini göz önüne alın. Zira senin bu akşam çok istediğin bir yemeği annenin sana yapması da dünyanın öbür ucundaki birine pekala gereksiz gelebilir. Ama önemli olan onun için ne kadar gereksiz veya boş olduğu değildir bu durumun. Senin ne kadar istediğindir , ki bu durum da aslında bunun boş ve gereksiz olmadığını kanıtlar.

Ha bu arada ,alıntı yaptığım kısımdaki yazıyı beğendim. Tekrar oku , mutlaka işine yarayacak bir şeyler öğrenirsin ;)
  • TaNZa • 4 Ağustos 2007 00:00 • #630529
    soulforger'a

başkalarının yaptığı bir şeyin gerekliliği hakkında yorum yapacakken kendi gerekliliklerini değil , yapanların önceliklerini göz önüne alın
    ?

benim yoruma karşılık "sanki çok dolusun","boş beyinler arasındna en uzağa sen mi işedin de gelip artislik yapıyorsun","git lego oyna"... tarzında yorumlar yapılıyor ve ben cevap veriyorum.Tavsiyen için sağol.Önemsemedim ama olsun...içinden gelmiş demek.Annemin istedim yemeği yapmasıymış bilmemneymiş hedühedehebe tarzında anlatımlara gerek yok.Ha yorumundur saygı duyarım.duydum.yorumuma karşılık verenlerin konuyla ne kadar ilgilendikleri ortada.direk olarak "sen çok dolusun da"gibilerinde 16-18 taksim damalı team cevaplarıyla yorumlarını huzurumuza sunmuşlar.ortada bir fark var sanırım.görebilene...

tnz
  • Soulforger • 5 Ağustos 2007 00:00 • #630530
    Söylediklerinin benim söylediklerimle alakası nedir? Sana verilen cevapların benimle alakası nedir? Tüm bunların bu haber hakkında yaptığın yorumla alakası nedir?

Annemin istedim yemeği yapmasıymış bilmemneymiş hedühedehebe tarzında anlatımlara gerek yok.Ha yorumundur saygı duyarım.duydum.

Saygı duymamış halini de görmek isterim.

Annemin istedim yemeği yapmasıymış bilmemneymiş hedühedehebe tarzında anlatımlara gerek yok

Arada direk bir bağlantı var , gereklilik konusunda ama :

görebilene...

Sonuç olarak , yazdıkların birbirini tutmuyor , demogaji yapıyorsun. Yazacak bir şeyin varsa yaz , yoksa yazmana da gerek yok.

Ayrıca , karşılıklı konuşurken laf sokmaya çalışmak (becerememişsin o ayrı konu) yerine karşındakinin ne dediğini anlamaya çalışıp ona göre cevap ver ki tartışmanın bir anlamı olsun ,iki taraf da bu tartışmadan bir şeyler kazanabilsin. Yoksa bahsettiğin laf eden , 16-18 taksim damalı takımı diyerek aşağıladığın insanlardan bir farkın olmaz (ki bu lafınla da sana laf eden insanların seni aşağıladığı gibi sen de birilerini aşağıladın).
  • doll steak • 5 Ağustos 2007 00:00 • #630531
    e iyi yapmışlar :)
  • Tom Araya • 6 Ağustos 2007 00:00 • #630532
    boş işler bunlar
    29 Temmuz 2007 Pazar | Yazan: TaNZa

boşsa yorum yazma
  • perfectelement • 13 Ekim 2007 00:00 • #630534
    adamı yorum yazdığına pişman etmişsiniz ya! :)