Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Şebnem Ferah & Senfoni Orkestrası

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Şebnem Ferah & Senfoni Orkestrası
  • deepestpurple_ • 4 Ağustos 2007 00:00 • #630584
    ben şebnem ferah'a saldıranların müzikten anlamadıklarına dair her türlü bahse varım (:
  • meryem_17 • 4 Ağustos 2007 00:00 • #630585
    şebnem ferah artık popçu gibi bişe oldu.. önceki hallerini, şarkılarını falan hatırlıyorum da özellikle "fırtına" tam bir rockçı diyebilirdiniz bu kadına... eskisi kadar değil
  • penala • 4 Ağustos 2007 00:00 • #630586
    Dikkatimi birşey çekti..Şu Şebo'dan nefret eden arkadaşlar var ya,, onlar madem sevmiyorlar neden sevmedikleri bir sanatçının yaptıkları dikkatlerini çekiyorda haberlerini okuyorlar..Hatta haberleri okumakla kalmayıp neden yorum yazıyorlar bu foruma..
    İlla Anti lik yaratmak için müzikten anlamadığınız halde şuraya yorum yazıp da komik olmayın arkadaşlar..
    Şebo cum bu tip çalışmalarının devamlarını bekliyoruz..
    İyiki varsın...
  • creyuss • 4 Ağustos 2007 00:00 • #630587
    şebnem ferah artık popçu gibi bişe oldu.. önceki hallerini, şarkılarını falan hatırlıyorum da özellikle "fırtına" tam bir rockçı diyebilirdiniz bu kadına... eskisi kadar değil

şimdi meryem bak bu sölediklerin çok alakasız olmuş ama ya.yani ne alakası var allah aşkına niye popcu olsun kadının yaptığı herşey tamamen pop ve türevlerine aykırı ayrıca bu yorumu bence düşünmeden yapmışsın gibi geldi...
    bu bi albüm yani kadın albüm çıkartıcak ya normal bi albüm olmıcak belki ama yani orkestra kurulmuş ve vokalistini şebnem yapmış bundan daha anti pop olabilirmi.yani çok yanlış bi yorum.biraz destek verin ya bu kadar olmazki...
    bu forumları şebnem ferahla ilgili olan insanlar yani, menejerleri vs kuyor ve yaptığınız yorumlar onlara ulaşıyo haberiniz olsun...hiç olmasada buna insanların morali bozulur yapmayın arttık ya nolur...
    bu kadın 1986 yılında müzik yapmaya başlamıştır o zaman türkiyede rock diye bi müzik varmıydı ya da rock solisti bayan.yoktu...
    var olan rock müziği bugunde saygıyla andığımız erkin koray ve o dönemin müzisyenleri yapardı ki bunların topluluk olarak bilen dahi yoktu.neyse bu kadına saygı duyalım lütfen...
  • duman_15 • 6 Ağustos 2007 00:00 • #630590
    şebonun yaptığı herşey guzel olacaktır...olmuşturda...
  • opethic • 7 Ağustos 2007 00:00 • #630591

burdan da senin 'pop' müzik hakkında hiçbişey bilmediğin komikçe anlaşılıyor.
  • opethic • 7 Ağustos 2007 00:00 • #630592
    ve şu habere yapılmış bir yorum olduğu düşünülürse 'rock' müzikle ilgili de hiçbişey bilmediğin daha komik bir şekilde anlaşılıyor.
    şebnem ferah'ı sevmeyebilirsin ben de çok sevdiğimi söyleyemem ama müziğini bilirim. araştır, öğren. bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma!
  • pinus_antares • 8 Ağustos 2007 00:00 • #630593
    Meryem'e de fazla yüklenmeyin yazıktır :) Şimdi bu arkadaşların Rock'çu değil bu dediği Şebnem Ferah özellikle ilk ve son albümlerinde, Türkiye'deki en sert rock albümlerinden 2'sini yapmıştır. Hele ki Okyanus, ender rastlanılacak şarkılardan bir tanesidir. Şebnem Ferah'ın Türkiye'de yayımlanmamış bir Apocalyptica albümü var. Grup üyelerinin ropörtajlarını bulun okuyun. "Daha önce böyle bir vokalle çalışmamıştık." Kendini geliştiren,yenileyen,her konserinde farklı güzellikler sunan,aynı turnedeki peşpeşe 2 konserinde bile aynı şarkıları çalmayan,kısacası emek sarfeden, yani popüler üretim mekanizmasına girmemiş,duygularını şarkılarında en keskin şekliyle aktaran bir müzisyendir Şebnem Ferah.

Sevmeyebilirsiniz.Ancak saygı duymalısınız.O'nun ilk bestesi "Deli Kızım Uyan" dır. Siz de bir "ilk beste" yapmaya çalışın. Ve onu "Deli kızım Uyan"la karşılaştırın bakalım.
  • Scream_Lead • 8 Ağustos 2007 00:00 • #630594
    Şebnem Ferah gibi bir rock prensesi her ülkede olmaz değerini bilelim. 96'dan beri takip ediyorum. Her şarkısında özel bir anlam ve duygu vardır. Onu anlamak 1-2 şarkısını dinlemekle olmaz. Şebnem Ferah bugüne kadar "ünlü olmak için şarkı yapmadı! şarkı yaptığı için ünlü oldu" onu popüler kültürden ayıran da bu. sevenlerinin git gide artması da bunun sonucu... Böyle büyük bir sanatçıyı böyle anlamsız tartışmalara çekmenin gereği yok.. 10 Mart da ben Bostancıdaydım.. Türkiyede izlediğim En iyi Konser Performansıydı..Dünya standartlarının üzerinde bir konserdi.. Bunları bizlere yaşattığın için Teşekkürler Şebo..
  • umitsenn • 8 Ağustos 2007 00:00 • #630595
    şebnem ferah dinleyen çakma gotiklere çok gülüyorum, peh pehh pehh :D bu hatunla bu hatunla birlikte hep birlikte ciyaklamalar yok mu off off , juliet and the licks die bi grup geldi bu yaz bi de onu dinleyin bakalım ;)