Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Byrock @ Yedikule Zindanları - Yedikule - İstanbul

• mayfly • 15 Ağustos 2007 00:00 • #630750
    yedikulede çalmamış arkadaşlara enteresan bir fırsat olmuş.. biraz türler bana da karışık geldi ama olsun heralde eğlenceli geçer.. içki vardır umarım..
  • beklicem321 • 15 Ağustos 2007 00:00 • #630751
    tek sorun Byrock festivalinde Dirty Black fotoğrafının olması :) Ekleyen arkadaş Dirty Black elemanlarından olmalı :)
  • salavation • 15 Ağustos 2007 00:00 • #630752
    4yüz ne ya :S:S:S:
  • AnyDreams • 15 Ağustos 2007 00:00 • #630753
    adamlar zaten pop-rock sentezı bır organızasyon oldugundan bahsetmısler bu kım?? o kım?? geyıklerını bırakalım!!
    lakın gruplarında sahneye cıkacakları saatlere nerden ulasabılıriz?
    bilen varmı??
  • zift 6 • 15 Ağustos 2007 00:00 • #630754
    Hakkuna
    80 Kalibre
    128 Mb
    bu 3 grubu biliyorum barlar düzenli program bile yapamiolarken yedikule zindanlarinda çikmalari ilginçmiş tabi :D
  • dkmg • 16 Ağustos 2007 00:00 • #630755
    ben haberi tam olarak böyle eklemedim ama evet ben ekledim :)
    Burak (Dirty Black)
    bu arada bilet sattırarak, grupları sömürerek cebini doldurmaya çalışan insan diyesim gelmiyo ...... lar saçma sapan sataşmışlar haberi ve yorumları ilk şu anda gördüm kimle probleminiz varsa açık açık onlarla halledin.. hatta adam olun yüzyüze çözün.. tabi biraz yüzünüz varsaaa...
  • cthulhu • 16 Ağustos 2007 00:00 • #630756
    olan Yedikule Zindanlarında 20.000 kişinin katılımıyla gerçekleşecektir.

bende burayı anlayamadım tam; haberı ekleyen arkadas muneccım galıba bıletlerın tamamının satılacagını,konserın hınca hınc dolacagını dusunuyor zannımca umarım yanılmaz

bır de ;

4YÜZ, Cüneyt Çakım, Mişa,

daha cok rock grupların oldugu bır etkınlıkte hangı akla hızmet 4yuzu vs ı cıkarır da sacma sapan danslarını ızletırsınız,sarkılarını dınletırsınız gercekten anlayamadım rock n coke 50 cent veya ceza yı cıkarmakla esdeger bence ; kı bızzat sahıt oldum cıktıklarında ya cok az bır seyırcı kıtlesı ızledı ya da protesto edıldı
  • Legend • 23 Ağustos 2007 00:00 • #630757
    Hakkuna
    80 Kalibre
    128 Mb
    bu 3 grubu biliyorum barlar düzenli program bile yapamiolarken yedikule zindanlarinda çikmalari ilginçmiş tabi :D [/alıntı]
    Diğer 2 grubu bilemiyeceğim ama biz 80 kalibre olarak tamamen beste grubu olduğumuzdan bar programı vs yapmıyoruz , sadece üniversite festivallerinde yer aldık , hepimiz başka gruplarla pek çok defa bar programı yaptık ve sahne aldık , grupları eleştirirken biraz daha bilinçli olunursa bizde yapmaya çalıştığımız işten soğumayız , sizin bizlere köstek değil destek olmanız gerekir kanaatindeyim , grubu daha yakından tanıyıp eleştirebilmeniz için http://80kalibre.anatolianrock.com/ , konsere gelip izleyip çok daha güzel eleştirebilirsiniz hatta ;)

adamlar zaten pop-rock sentezı bır organızasyon oldugundan bahsetmısler bu kım?? o kım?? geyıklerını bırakalım!!
    lakın gruplarında sahneye cıkacakları saatlere nerden ulasabılıriz?
    bilen varmı??

biz 18:00da sahnedeyiz en son amatör grup olarak fakat bizden önceki sırayı bilmiyorum , en son okay abimiz çıkar heralde :)

Ne yardım konseri olduğunu anlamadım gayet ticari bir iş. Ne yardım konseri olduğunu anlamadım gayet ticari bir iş.

gayet ticari bir konser değil gayet bir yardım konseri , www.byrock.org organizasyon hakkında bilginiz olmadan böyle bir karara varmış olmanız ilginç.
  • Legend • 27 Ağustos 2007 00:00 • #630758
    Byrock festivali 1 ay ertelenmiştir arkadaşlar bilginize...
  • hakunaemre • 1 Ekim 2007 00:00 • #630759
    düzenli bar programı grubun bağlılığını belirtir istediği müziği yapmasını engeller... bu bi yana söz konusu olan bi yardm konseri kimlerin nerelerde sahne aldığı önmli değil katılmdaki samimiyet ve gruplarn müziğidir ona bakarsanz bacakları güzel olan bi hatun ve arkasında da iki akor basıp eller havaya diyenler stadyum dolduruyor.......

ayrıca biz okullarımız yüzünden pek bir vakit bulamadığımız için bar konserleri vermiyoruz çok önemli bir konser olursa ona göre zaman ayırıp konsere çıkıyoruz........

www.myspace.com/hakunamatataband

awakening feast adlı beste bize aittir diğerleri ise coverlardır dinleyip yorumunuzu yapabilirsiniz..........

son olarak ise grubun adı hakkuna değil 'hakuna' dır bir yanlışlık olmuş onuda buradan belirteyim bilginize........