Hakkuna
80 Kalibre
128 Mb
bu 3 grubu biliyorum barlar düzenli program bile yapamiolarken yedikule zindanlarinda çikmalari ilginçmiş tabi :D [/alıntı]
Diğer 2 grubu bilemiyeceğim ama biz 80 kalibre olarak tamamen beste grubu olduğumuzdan bar programı vs yapmıyoruz , sadece üniversite festivallerinde yer aldık , hepimiz başka gruplarla pek çok defa bar programı yaptık ve sahne aldık , grupları eleştirirken biraz daha bilinçli olunursa bizde yapmaya çalıştığımız işten soğumayız , sizin bizlere köstek değil destek olmanız gerekir kanaatindeyim , grubu daha yakından tanıyıp eleştirebilmeniz için http://80kalibre.anatolianrock.com/ , konsere gelip izleyip çok daha güzel eleştirebilirsiniz hatta ;)
adamlar zaten pop-rock sentezı bır organızasyon oldugundan bahsetmısler bu kım?? o kım?? geyıklerını bırakalım!!
lakın gruplarında sahneye cıkacakları saatlere nerden ulasabılıriz?
bilen varmı??
biz 18:00da sahnedeyiz en son amatör grup olarak fakat bizden önceki sırayı bilmiyorum , en son okay abimiz çıkar heralde :)
Ne yardım konseri olduğunu anlamadım gayet ticari bir iş. Ne yardım konseri olduğunu anlamadım gayet ticari bir iş.
gayet ticari bir konser değil gayet bir yardım konseri , www.byrock.org organizasyon hakkında bilginiz olmadan böyle bir karara varmış olmanız ilginç.