Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

İran'lı Rock Müzik Sanatçıları İçin İmza Kampanyası!..

• terör_katina • 14 Ağustos 2007 00:00 • #630779
    biz nasıl destek vericez pekiiii?
  • _BASSIST_ • 14 Ağustos 2007 00:00 • #630781
    peki birileri de bizi bilgilendirse bizde destegimizi versek olmazmı..böyle yorumla falan olacak iş degil adamlar ÖLECEK göz göre göre...
  • rock u-fuck • 14 Ağustos 2007 00:00 • #630782
    iran'a şimdi alfabedeki tüm harflerle başlayan, cümle küfürler üretebilirim... kaçıncı yüzyıl diye sorarlar adama ya... harbi eşşeğin ....a su kaçırmışlar... ama böyle bir idamı gerçekleştirebileceklerine ihtimal vermiyorum...
  • kargofanclub • 14 Ağustos 2007 00:00 • #630783
    buna engel olmak malesef ki bizlerin elinde de değil. ama duruşumuzu belli ederek protestolar yaparak ve sesimizi daha fazla çıkararak belki . . . .
  • Soulforger • 15 Ağustos 2007 00:00 • #630784
    Arkadaşlar... İnternet üzerinden imza toplama kampanyası başlatmaya yarayan bir site vardı... Daha önce böyle bir çok olay için kullanılmıştı , hala da kullanılıyor... Adresini hatırlayan var mı? Sabahtan beri hatırlayamıyorum... Bulan olursa haber versin..
  • aldieb • 15 Ağustos 2007 00:00 • #630785
    aynı şey amerika için de geçerli değil midir ki?
    adamlar kilisenin ve papazların olmadığı bir film çekmezler sonra giderler diğer ülkelerde laiklikten bahsederler.
    size hemen şuracıkta bir kaç aktör ismi söylerim kendi dinini filmlerinde insanlara hoş göstermeye çalışan.
    tabi ki iran'ın yaptı bu akılmaz vahşet düşüncelerini tasvip etmiyorum hatta büyük şiddetle kınıyorum ama bazı insanlar nedense sadece görmek istedikleri şeyi ya da işlerine gelenleri görüyorlar.
    bizim ülkemiz asla bu hale düşmez, böyle saçma sapan bir düşünceyi barındıran insanları da anlamakta güçlük çekiyorum. demokrasinin kabul edildiği bir ülkede sizce teokrasinin yönetim şekli olarak kabul edilmesi olabilir mi? buna hangi cahil izin verir?
  • Soulforger • 15 Ağustos 2007 00:00 • #630786
    Konudan sapmayalım... İnsanların hayatı söz konusu , rejimleri tartışmanın yeri değil..
  • Geceyarisi • 15 Ağustos 2007 00:00 • #630787
    benim bir cok iranli arkadasim var ukraynada okuyan.ilginc yanlarida olsa genelde bize benzer tavirdalar ve bizden biraz gerideler.
    genelde yobazlik olmuyor onlarda hatta agir dini tabularda.

ilk defa boyle bir olayla karsilasiyorum cok uzuldum.
    kesinlikle bu kampanyaya destek olunmali.

insanlik adina.
  • _P_e_n_a_ • 15 Ağustos 2007 00:00 • #630788
    iran muhafazakar bir ülkedir , kendi kültürlerini ve dini yapısına en ufak zarar vereceklerini düşünmdükleri şeyi yasaklamayı tercih ediyorlar , tıpkı amerikanın tüm müslümanları terörist ilan etmesi gibi iran da tüm hristiyan kültürüne ait olan şeyleri kötü birşey olarak nitelendiriyor , bunları amerika yapınca kimse imza kampanyası toplayamıyor ama iran yaptığı zaman yobaz mı oluyor ?? her üklenin iç yapısına saygı duyun halkı imza toplamıyorsa size noluyor ?
  • Soulforger • 15 Ağustos 2007 00:00 • #630789
    her üklenin iç yapısına saygı duyun halkı imza toplamıyorsa size noluyor ?

Beyin kullanmak için verilmiştir. 3 insanın hayatı söz konusu... Onların halkı vurdumduymaz diye bizim de öyle olmamız gerekmez... Biraz düşünerek yazalım... Burada siyasi propaganda da yapmayın... Amerika Vs. İran değil olay... "İstediği müziği yapmak isteyen 3 kişinin sırf bu yüzden idam edilmek istenmesi"dir... Bunun hakkında yazın yazacaksanız...

dip not: Amerika'nın önlemlerini ise saçma bile olsa idamla karşılaştırman komik...