-
chris cornell,,muhte$em bi adam..cok iyi bir performanstı^^
-
ne biçim haber ya..
sona erdiyse erdi bunun haberimi olur allahım
-
Festival başarılı bir festival, gruplar da öyle... Ama Lütfen festivali düzenleyenlerin kim olduklarını unutmayalım... Dünyada savaşlar oluyor ve coca cola da bunların en büyük destekleyici firmalarından. Oysaki rock müzik barışın, özgürlüğün, eşit ve adil bir dünyanın simgesi olarak doğmuş bir müziktir...
Lütfen yanlış anlaşılmasın mesajım. Kimseye cephe almıyorum. Keşke başka isimler altında böyle büyük ve kaliteli festivaller düzenlenebilseydi... Bazı şeyler olmuyor fakat keşke demekle...
Daha güzel günler, savaşsız ve barış dolu bir dünya görebilmek dileğiyle...
sevgiler herkese...
-
Pentagram ve Hayko cepkin olmasa boşu boşuna düzenlenmiş bir organizasyon olacaktı. Umarım bu isimleri seneye yine orada görürüz ama gece olması dileğiyle.
-
Coca Cola gibi emperyalist bir markanın düzenlkediği organizasyonda,gerçek rock dinlediğini zannedip,hareket yapanlara sadece gülüyorum,o ellere yazık!
Zaten Punk'ımızı yerlerde süründürüyorlar,birde bunlar iyice zıvanadan çıkarttılar ABD tüm dünya gençlerini çok iyi kullanıyor,hem para kazanıyor hem de Rock müziğin aslını unutturup,dünyada kolayca el kol sallıyor,sonra da Rock'ın ne olduğunu unutanlar Tayyiplere,Bushlara kızıyorlar ama kandırıldıklarının farkında değiller.Neden çünkü Rock müziğin aslını unutmamışlarda aslen bilmiyorlar.
Sadece gülüyorum,biraz politik bir yazı oldu,kimse üstüne alınmasın ama bazı gerçekler benim çok ama çok canımı sıkıyor,bu yüzdende kimse kusura bakmasın.
-
Abi söylemeyeyim söylemeyeyim diyorumda Barışarock , Rock'n Coke ve daha niceleri . Bunlarda artık siyasi şeylere bakmayın sadece müziği dinleyin paranızıda verin yani . Sonrasında yorum yapacağınız şey müzik olsun siyaset sıktı artık yani . Herkesin bildiği şeyleri 100 kere söylemeye gerek yok aptal değil insanlar .
-
Chris gerçekten mükemmeldi.Smashing de iyiydi ama gene de daha zevkli geçiceğini düşünüyordum.Neyse ki onları canlı dinlemek bile yeterli.
-
tüh ya gidemedik pfff
-
dün aldığım 1 habere göre büyük miktarda uyuşturucu yakalamış..
içeri sokanlarda vardı..
alakasız şarkılarda kendinden geçenleri,göz bebeklerinin ne kadar büyüyebileceğini falan görebilirdiniz..
ben orda kendi gözümle gördüm..
bunlar engellendiği vakit bu festival daha da iyi olacak..
tabi ki de 5o.ooo kişinin katıldığı festivali bunlarla yargılamam ama bunlarında ekisi unutulmamalı..
içeriye girişte mükemmel rahattı..
yani isteyen istediğini sokabilirdi..
ki sokmuşlarda..
en nihayetinde herkes kendinden sorumlu..
ama rahatsızlık durumları ortaya çıkmaya başlarsa hiç hoş olmayan şeyler yaşanacaktır..
(uyuşturucunun etkilerini anlatmama gerek yok sanırım)
1 pislik 1o belkide çok daha fazla güzelliği bitirebiliyor..
-
eğer festivale uyuşturucu bulaşmışsa, seneye kesin yasaklanır bu rock festivalleri...