-
linde_ .. yaş sınırı olmayan bir organizasyonda da küçükler ebeveyniyle gelir.. 6 yaş sınırı olanlar da.. burada vurgulanmak istenilen ses sisteminin daha küçük çocuklara vereceği zarardır.. "6 yaş sınırı varsa dumanı dinleme sınırı 7 yaşa düşmüş" gibi bir mantığı anlamamakta ısrar ediyorum..
bu arada 45 ytl sıradan bir konser için verilir mi.. o da tartışılır.. ki bundan 2-3 sene önce 3 tane nescafe paketini biriktirip gittiğimiz bir grubun konserine (=
bunun üzerine de ancak içeride satılan ve "bardağı 2 ytl" oLan ılık suyu öneriyorum gideceklere.. biraları söylemiyorum bile.. (=
-
ya bgun gordm haberı buara koptum hıcbısıden haberım yok :( gıdılırdı be duman ıyıdır laf etmeyın:) aaa ask olsn arkl.ar:)
-
11 Eylül 2007 Salı | Yazan: beTTeLLica
Burada 6 yaşın üstündeki kimseler organizyonun yapılmasında yaş sınırını bu seviyeye çekmek için başvuruda bulunmuş olabilir. Bu da dumanın ortalama 7 yaşa hatta daha da altındaki kitlelere ulaştığını gösterir. Bu kendi fikrim ve senden başkası da bi şey söylemedi. Demekki bir sen anlamıyorsun bu mantığı..
-
ya cidden yaa..
gidiş dönüş kafadan 2-2,5 saat.
konser nerden baksan toplamda 4 saate yakın sürer... " celalo
" arkadaşa aynen katılıyorum valla... 5-6 saat...Ayrıca şu konserlerin haftaiçi olmasının mantığını da çözemiyorum. Ya zaten sabahın 7 sinde kalkıp işe geliyoruz akşam çıkıcaz konsere gidicez ertesi gün yine iş. Konsere gidebilmek için çalışmamak en doğrusu olur herhalde...Fiyat zaten bi garip... Festival fiyatları gibi. sevgilinle gitsen 90 YTL, hadi diyelim 2'şer tane bira içtik. 20 de öyle koy. Ayrıca bunun yol parası var. Araban olsa benzin parası, hadi araban yok diyelim o saatten sonra taksi ile dönmek zorundasın... 20 de yol desek toplamda maliyet 130 YTL ayrıca ertesi gün işyerindeki yorgunluğuda cabası. Hoş, bu sözlerimizi yetkililer illaki dikkate almayacaktır ama en azından biz içimizi boşaltıroyurz işte... Bu arada normal bir işte çalışan 20 - 25 yaş arasındaki bi genci düşünün ve maaşının kaçta kaçının bir gecede gidebildiğini düşünün... Diyorum ama kime...
-
bütün arkadaşlarım konserde ....
bende evde öss ile vakit geçiriyorum =)
-
afiş ayrı süper,yaş sınırı ayrı süper,fiyat ayrı süper,gruplar desen piyasada tekel olmuş artık..neyse..gidenler yine gider eğlenir orada artık:)
-
duman da mor ve ötesi de artık biz müzik yapıyoruz kardeşim iyi veya kötü insanlar ister dinler ister dinlemez diyo zaten. dinlemek isteyen gider istemeyen gitmez bu kadar basit. nedense bu kıçıkırık ülkede birşey çarpıdılmadan olmuyo insanların hiçbişeye gitme hevesi de kalmıyo zaten:((((
-
45 ytl ne ya? bu aptal organizatörler ne sanıyo ki bu ülkedeki genç rock dinleyicisinin cep harçlığını? ayıp, gerçekten ayıp.
-
oha ne alaka
-
harbi biraz fazla ucmus fiyat..
gerci ben verirdim parayi o ayri, ama ayip etmisler..