-
Yaw Fenerbahçe stadında olmasını amma büyütmüşsünüz. Ne var ki. Olabilir, yeter ki gelsin insanlar ve konser versinler ülkemizde. Kim getirmiş, nerde söyletmiş ne önemi var ki!! Metallica, Manowar, Whitesnake vs. geliyor diye seviniyoruz buna niye sevinmeyelim !! Sonuçta Beyonce çok iyi bir ses ve sahne performansına sahip, pek çok ülkede çok fazla fanları olan bir şarkıcı. Ben memnunum geliyor olmasına. İşim olmasa gidip izlemeyi de isterdim. Çünkü bir konser dvdsini seyretmiştim. Tek kelime ile muhteşemdi.
-
fener anca böyle şaaşaalı konserler vererek, transferler yaparak kendini büyük zanneder, başarıya gelince fıss.. galatasarayın bunlara ihtiyacı yok onlar büyüklüklerini sahada gösteriyor zaten.
alakaya maydonoz gel bize bazı bazı annemi çok seviyorum yaşasın cumhuriyet!!!! :D
-
işte bu konser kacmaz keske gecen ay shakıra ıle gelseydı gelseydıkı o muhtesem duetlerınden ve essız danslarından bızı mahrum etmeselerdı :)
-
fener anca böyle şaaşaalı konserler vererek, transferler yaparak kendini büyük zanneder, başarıya gelince fıss.. galatasarayın bunlara ihtiyacı yok onlar büyüklüklerini sahada gösteriyor zaten.
18 Eylül 2007 Salı | Yazan: delik beyin
40 yılda bir doğru birşey söylemişsin :DDD
-
Allahım şu güzelliğe bak..
-
parçala beni biyons
-
cimbombomum benim biricik sevgilim laylay laylay ((: ya işte fenarbahçe noldu fos mu çıktı yine e yapcak bişey yok ((:
-
fenerin stadında konser yapılıyorsa fenerbahçemi yaptırıyor demek oluyo
18 Eylül 2007 Salı | Yazan: kare-te
evet arkadaşım fenarbahçe yaptırıyor demek 100.yıl kutlamaları çerçevesinde geliyomuş.100.yıl mı kaldı ya
-
1 nauthygirl ümüz eksikti oda gelioo.no myııA.geldiği gibi gidiş bileti alıpp postalamak laSZımmm;)bence..
-
beyonce şükrü saraçoğlu stadında konser vermeye geliyor evet bu doğru ama 100.YIL KUTLAMALARI İÇİN GELİYOR...